IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä ( paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Kiitos vaan Blancodoll... XD

1. Kun menen nukkumaan, on oltava pimeää ja hiljaista.. Jos jokin vilkkuu, se sammutetaan tai peitetään tavalla tai toisella. Toisaalta, kodin ulkopuolella voi aivan hyvin nukkua täydessä valaistuksessa kun musiikki pauhaa.

2. Kaikkea täytyy hymplätä. Jos en tee jotain järjettömän pikkutarkkoja käsitöitä, hymplään ihmisiä.

3. Halailen, paljon ja kaikkea. Jos ei ihmisiä tai eläimiä ole saatavilla tyydyn vaikka ruukkukasveihin. Halikiintiöt täytyy täyttää.

4. Vaihdan vaatteita missä vaan, milloin vaan. Vaatteet on mieluiten erikoisia ja jonkun muun omaisuutta. Yleisö on aina kiva lisuke.

5. Nimeän jokaisen hämähäkin johon törmään ja keskustelen niiden kanssa. Tähän on oikea syykin, ja stoori, jota en tässä kerro. :)

Haastan:

Egeia
vilja^
ileya
Tristis
Neveri^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.