IRC-Galleria

joopaSunnuntai 18.03.2007 17:44

Kävin äsken äänestämässä. Eksyin Nekalassa paikkaan nimeltä "Normaalikoulu", joka oli ilmeisesti lukio. Piha oli ainakin täynnä oppilaiden maalamia pilapiirroksia vaalimainoksista vuosien takaa, joissa kaikilla oli ylioppilaslakit päässä.
Kävelin paikallisen ohi, kuullosti siltä, kuin joku olisi laulanut karaokea, muttei niin pienessä paikassa varmasti ole laitteita. Pihalla nojaili yksinäinen rollaattori, odottamassa isäntäänsä.
Meitä edeltävän talon ylimmästä ikkunasta, joku nuorimies vislasi ja vilkutti. Vilkutin hämmentyneenä takaisin, kun olin ensin tarkistanut selustani.

Me löydettiin netistä ihana talo, jossa on ihana piha ja jota mennään katsomaan maanantaina. Soitin välittäjälle eilen ja se oli laivalla krapulassa. Hieman nauratti jälkeenpäin. Mutta hyvin se hoiti asiat silti. Näin vimeyön painajaisia siitä, kuinka talo oli jo myyty.. ja siitä, miten sen pahat omistajat eivät halunneet myydä sitä meille. Koko homma muuttui ihmeelliseksi Simpsons pätkäksi loppua kohden ja Timo raastoi multa peiton, mihin heräsin. Ihme kyllä, ei ole tullut mieleenkään pelätä, ettei Timo saisi asuntolainaa. Sisustus ja uudistukset on jo suunniteltu melkein loppuun asti. Jos se paikka on hyvä, voidaan rilllata nakkena ja ostaa vaikka vuohi. XD

Annika soitti ja tulee kylään maanantai-iltana. Se on mukavaa, vaikka joudunkin olemaan töissä aika paljon. Noh, saapas tyttö ainakin nukkua pitkään. Onneksi lähtee vasta keskiviikona pois. :) Ehditään vähän jorista tyttöjen juttuja jne.

Autokoulun eka ajotunti onkin vasta torstaina, sanoin monille virheellisesti, että keskiviikkona. Silloin henkilöauto ja perjantaina kuorma-auto. Lauantaina mennään keilaamaan työporukan kanssa. :D En tosiaankaan osaa keilata. Tekemistä onneksi riittää.

Menin maanantaina täyttämään papereita, että nimi muuttuisi. Saa nähdä meneekö hakemus läpi, mutta kiva täti sanoi, ettei ole mitään perusteita ettenkö saisi isän sukunimeä. Se vaan maksaa rahaa ennen, kuin ne edes tekee päätöksen. 91e. Liikaa ihan liikaa.

Mulla on viikon ollut uusi kasvi, sen nimi on Taavi. Nyt niitä on : Tikkku, Taavi, Helinä, Bubba-Setä, Jykä ja Känkkänen Ämmä. Samana päivänä Timo osti mulle sims2 lisäosan, yöelämää. Mun avaruusoliot on lisääntyneet ihan kivasti. :)

Että sellaista tälläkertaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.