IRC-Galleria

ei syytä paniikkiinPerjantai 23.03.2007 18:25

Eilen ajoin ekaa kertaa henkilöautolla. Se meni tosi hyvin, suorastaan yllättävän hyvin. Sain jopa kehuja ja ajaa Pyynikiltä autokoululle. Hauskaa oli, kun opettaja sanoi, että "ethän sä häsellä yhtään" ja sekuntia myöhemmin auto sammui. Sanoin vain ettei sitä saa mulle kertoa. Muuten tunti meni kuulemma loistavasti, paitsi että on vähän liioitteleva jarrujalka, joka sopii kuulemma hyvin kuorma-autolla ajoon. Opettaja sanoi, että nyt voit pysäyttää, niin oltiin jo pysähdytty ja kaikki teoreettisesti hattuhyllyllä seissyt tuli niskaan. Mutta olen varma, että se johtui vain siitä, että joutui heti keskustaan ajelemaan, kun aluksi jarruttelin ihan pehmeästi.

Tänään ajoin kuorma-autolla, eikä se mennyt ollenkaan niin hyvin. Jarrujalka on liian hyvä kuorma-autoonkin, vaihdelaatikko on ihan kammottava, kun siitä ei saa leveyssuunnassa mitään tuntumaa ja se on jäykkä kuin helvetti, kun halusin painaa kytkimen pohjaan, jouduin käyttämään mahdottomasti pakaralihaksia ja pyllistämään itselleni lisäpituutta jotta yllän pohjaan saakka. Jos tie oli kuoppainen, oli myös kaasun käyttö töyssyistä, koska kantapohja ei yltänyt lattiaan ja yritin pitää itseni paikallaan, vaikka jalat hilluivat ilmassa. Mmp ja melkein peruutin meidät vaudilla alas parkkipaikalta ryteikköön, kun käänsin päätäni nähdäkseni paremmin ja hölläsin kytkintä samassa suhteessa. Sitä ennen tuli vähän kommunikaatio ongelmia ja melkein ajoin tolppaan ylämäessä. Oh my god! Hävetti ihan tajuttomasti, mutten saanut ruotia itseäni yhtään ennen tunnin päättymistä. Epäreilua, itsensä arvostelemiseenkin tarvitaan lupa.
Mutta muuten meni oikein hyvin.

Huomenna lähdetään keilaamaan työporukan kanssa naapurin pubin kautta ja tänään lähdetään baariin. Nyt tuli sellainen fiilis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.