IRC-Galleria

Huomenna Tiistai 22.05.2007 22:51

Tänään on kauhea meininki ollut päällä koko ajan. Töissä siivosin ja järjestin taloushyllyt uudelleen, järjestin kampanjajäätelöaltaan jäätelöt niin, että jäätelöt ovat kaikki samoin päin ja tekstit katsojaan. ja tötteröt tietysti pystyssä. Siivosin myös kampanjatavarahyllyt ja laitoin kukat myyntiin ja kiusasin Tartsaa, joka on ollut viikonloppuna varsinainen yönkuningatar. Suomeksi sanottuna, töissä ei ollut mitään tekemistä ja mulla oli liikaa virtaa. Sitten kirjaston kautta kotiin rättiväsyneenä ja siivoamaan ja suunnittelemaan loppuviikkoa.

Huomenna matkustan Helsingin kautta Lohjalle ja Helsingissä treffataan Tuomaksen kanssa.. Se saa kertoilla kaikki tyttöjuttunsa viimeisen puolenvuoden ajalta ja sitten Lohjalle. Torstaina siskon kanssa Ikeaan hakemaan kankaita, että saan tehdä larppivaatteita. Sitten Sadralle, ehkä näen Olgan ja muita... ketkä nyt sitten sattuvatkaan kaipaamaan ja ottamaan yhteyttä ( *wink wink*). Perjantaina joko seurakunnan virkistysreissulle mutsin kanssa tai taas törmäilemän kavereiden kanssa ja Kiltaan.. Illalla tietysti menen tanssimaan, en vain tiedä kenen kanssa (*wink wink*). Lauantaina kavereita ja tietysti tanssimaan. Sunnuntaina liian aikainen herätys ja turkutien varrelle odottamaan kyytiä ja pelaamaan Kaarinaan Turun lähelle ( jos Häkkis saa auton, muuten en pääse pelaamaan *nyyh*). Sitten kotiin illalla ja maanantaina töihin. Tämän jälkeen en pääsekään Lohjalle muuta kuin pe. ilta - su. päivä. pituisilla matkoilla.

Seuraavalla viikolla menen vantaalle Annikan ylppäreihin juhlimaan ja töihin ja sitten tulen lohjalle, eli saatan päästä taas lauantaina tanssimaan... sitten sunnuntaina koulutukseen äärimmäisen väsyneenä.

Nyt pesukone kiljuu ja pitäisi keksiä mitä pakkaa... aaaaaaaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.