IRC-Galleria

Oi armas viikonloppuMaanantai 06.03.2006 01:03

Albinoni - Adagio on ollut päivän biisi. Kuuntelin sen 8.08 minuuttia kestävän version muutaman kerran pukeen niin, että pari tuntia ehti kulua. Kasetti on vähän vanha ja väsynyt, joten aina välistä se maukui.

Join eilen liikaa, lähinnä Nekon tuomaa ulkomaalaista (taisi olla venäläistä tms.) vodkaa. Ensin menivät paukkuina ja sitten suoraan pullosta. Baariin mentiin tanssimaan ja siellä sai häädellä virolaisia miehiä kuin kärpäsiä. Camilla oli pääkohteena, mutta minä ja Ilekin saimme osamme. Tanssin koko ajan täydellä teholla, ja aamulla iho oli palanut käsivarsista, selästä, rintakehästä ja kasvoista. Hiki oli ilmeisesti melkein täyttä vodkaa, eli aika tujua tavaraa.

Taksi jonossa ehdittiin vielä tutustua kolmeen komeaan mieheen, jotka olivat Kiteeltä kotoisin. Suorastaan harmitti että kyyti tuli, vaikka oltiin ihan jäässä. Yhdellä oli aika söpsät simmut ja melkein yhtä paha kieli kuin mulla.



Aikaisemmin päivällä oltiin "larpattu", kissatyttö meiningeissä. Olin hoitsukisu, nimeltä Suka - sokeri, ja sanoisin että oli aika härski peli. innostuin jostain animesarjan tunnarimusasta ja pistin kaikki tanssimaan letkassa huutaen "GONGA". Pelattiin kisukoulun juhlissa myös twisteriä, loistava idea läpinäkyvässä valkoisessa ja erittäin lyhyessä hoitsumekossa. Pinkit Hawaiji hipsterit loistivat aika hyvin. Niin ja mun yöllä askartelemat kissan korvat näytti ihan hillerin ja hiiren mulattipennun korvilta. Tai noh, minusta ne näyttivät ihan minivaginoilta. Jee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.