IRC-Galleria

muotia suoraan lohjalta..Perjantai 07.04.2006 22:17

Oltiin tänään muotinäytösmalleina... lähinnä fantasiavaatteiden osastolla pyörin minä.. Ja jos joku on seurannut mr. Finland kisoja, niin lohjalainen malli joka on myös kyseistä kisaa käynyt oli meidän kanssa kekkuloimassa.. eli oltiin todella hyvässä seurassa XD ... *reps* ;D * hakkaa päätä pöytään ja puraisee kieleen nauraessaan * Minä jopa pelasin sen kanssa korista tyhjällä juissitölkillä. Vähänkö olen fame.

No eips, ihan hauskaa oli, muutamia todella kypsymättömiä ihmisiä lukuunottamatta ihmiset olivat kivoja. Toimin kiltalaiseten omana kampaajana ja meikkiartistina + kekkuloin erittäin hemaisevassa menninkäisprinsessahöskä mekossa, jonka kainaloaukot ylettyivät liian pitkälle. Rintaliivien kanssa oli ehkä muutamia käytännön ongelmia.. ;) Mutta nyt minäkin kuulun suurten tähtien joukkoon. ( Joka purkaa ja rakentaa lavojaan, kuin raksanainen ikään ).

Ei voi muuta sanoa kuin: "I´m too sexy for my car, too sexy for my car, too sexy by far. I`m a model, i`ll do what i want and i do my little turn in the catwalk. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.