IRC-Galleria

väsyttää...Keskiviikko 12.04.2006 20:02

Tässä ehdin olla kipeänä jonkin aikaa... rytmi meni entistä enemmän sekaisin ja nyt väsyttää.. Aino ei vastaa puhelimeen. MÄ HALUUN MUN ABI-HUPPARIN, ja tietysti nähdä Ainon ja turista kunnolla...

Käytiin killan kanssa tyttöjen päivä-tapahtumassa häseltämässä. Mulla oli päällä kalevala-näytelmää varten tehdyt vaatteet ja ihan liian isot tossukat.. Jossain välissä Henna tuli moikkaamaan, eikä mulla aluksi ollut hajuakaan siitä, kuka se oli. Oli tyttö hieman muuttunut niistä ajoista, kun käytiin talleilemassa Heidin ja Timpan kanssa. . Vieläkin ihmetyttää..

Vähitellen alkaa jännittää tuo K-pään reissu. Tein koostevideota kaikista reissuvideoista, ja silloin vasta kolahti että mullahan on aika iso, näkyvä ja hauska homma siellä. Tuntuu siltä kuin se oisi vaan unta.

Voi olla, että vietän pääsiäisviikonlopun Rollossa.. Riippuu siitä, ottavatko pojat sittenkään viidenneksi autoon, ja siitä tarviiko käydä lekurissa (taas). Elimistö protestoi kilpaa mun kanssa.

Näty meni puihin. Nyt on 2 vuotta aikaa oppia tanssimaan ja sitten uudestaan. Ottaa päähän, olisin halunnut muuttaa Tampereelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.