IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Intti lähestyyKeskiviikko 13.06.2007 03:24

Nyt kun intti lähestyy niin sitä alkaa miettimään (ehkä) uusia asioita. Mitä jos alkais pitämään päiväkirjaa? No kai tätä voi kokeilla, tuskin tätä toimintoa turhaan tänne on lisätty. Tosin epäilyttää, koska ne on ne kaverit jotka tätä luultavasti lukee ja sit jos vuodattaa tänne jotain niin siitä saa luultavasti kuulla. Olkoon.

Inttiin on 27 aamua. Juhannus on onneks sitä ennen ja meen juhlistamaan sitä luultavasti parhaiden kavereitteni kanssa, tosin en kaikkien, osa on intissä ja osa ei tuu syystä tai toisesta. Kävin tänään (eli eilen) koululla ja Kannelmäen kohalla tulvahti aika paljon muistoja vaihto-oppilaista, nyt olis pitäny olla rahaa että ois voinu käydä moikkaamassa niitä.

En oo juurikaan ajatellu itse inttiä tai sitä maanantaita, paitsi käyny salilla ja pyöräilemässä niitä ajatellen. Tänään (eli eilen) alko taas huonosti viikko kun meninki kouluun junalla enkä pyörällä, tosin ehkei se ollu huono vaihtoehto koska oli muutakin tekemistä päivällä. Teen sitte huomenna (eli tänään) jotain hyödyttävämpää.

Viime perjantaina oli ala-asteen luokkakokous ja meitä oli kolme (32:sta). Sekin pitää järjestää uusiks, pohdin että pitäis lähettää mailia johonki paikkaan jossa vois järjestäytyä kunnolla ja tiedottaa kaikille ajoissa. Mutta nyt saa riittää, lähen koisimaan.

Ei piru se inttiki..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.