IRC-Galleria

Kuukausi!Sunnuntai 03.09.2006 11:44

No nyt on sitte kuukaus taynna ja valilla tuntuu, ku taal ois ollu jo ikuisuuden. Kielen kanssa sujuu oikein hyvin. Eilen ku meil oli painonnostos lentopalloo ja sanoin opettajalle, etta "This sucks", ni se sano, etta ma todella oon omaksanu amerikkalaiset sanonnat. :D Mua vaa vaha arsyttaa, ku ajattelu tapahtuu edellee suomeks, vaik Suomes olles saatoin helposti ajatella enkuks. Vahan kummallista...

Hihi, pitaneepa kertoa teille yks hauska tarina eiliselta espanjan tunnilta. Tuolla high schoolissa siis nuorimmat on jotain 14-vuotiaita, ja siina meijan ryhmassa on muutama harvinaisen epafiksuu tyttoo. Ne tosiaankin uskoo kaiken, mita niille sanoo. Opettajakin kusettaa niita ihan 6-0, koska se on vaan niin hauskaa. Ne tytot alko eilen puhuu siita, ku ne oli joku bilsan tunti tutkinu jotain ilmeisesti elavii liskoi. Sit yks vaha fiksumpi tytto sano niille, etta yks niist liskoist oli dinosaurus, ni namahan otti sen ihan tosissaa. Ma vaa katoin sita opettajaa sillee, etta ei oo totta, ja sit me kaytiiki sen kans kahestaa pitka keskustelu siita, kuinka pelottavaa on, ku ihmiset on niin tyhmii, ettei niil oo ees tervetta maalaisjarkee. Mut tallases pikku"kaupungis" ihmiset ei valttamatta oikee ymmarra, et elamaa on sen ulkopuolellakii ja siks ne ei jaksa huolehtii ja olla kiinnostuneit mistaa muusta.

Meillepa ei taalla Heberissa muuten ole yhtaan pikaruokapaikkaa, joten eipa oo pahemmin tullu makkareis kaytyy. Ehka kolme kertaa taal olles oon syony hampurilaista, joka on aika hyva saavutus, ku miettii tota kesaa, miten tuli vaha kaytyy makis. :D Terveiset vaan Laurille, Maralle, Ellulle, Masselle, Oksolle ja muille! :D

Vaihdoin vaha kurssei, ku alko kyllastyttaa mun hissan ryhma. Yks tytto (16-vuotias) kysy tosissaan, etta oliks 1700-luvul internettii. Ne oli aarettoman arsyttavii ihmisii siin luokas, ni paatinpa sitte vaihtaa toisee hissan ryhmaa, minka takii mun piti jattaa kokkaus pois, mut eipa paljoo harmita, ku viel kolmes viikos ei oltu alettu ees kokkailee mitaa. Luettii vaa kirjast kaikkee vammast kasienpesusta ja bakteereist, yms. ja tal viikol alettii jopa tiskaamaa, ni mulle riitti. Nyt oon sitte kirjastoapulaisena, ja jostain kasittamattomasta syysta tykkaan siit hommast kauheen paljon. Ma kayn muuten 7 kertaa viikos nykyaa painonnostos, ku joka paiva koulussa ja sit viel tiistai- ja torstai-iltasin. Se ja draama on ihan mun lemppariaineita. Niin ja taytyy mainita, etta alkaa vahan kyrsia, kun joka paiva on ihan samanlainen lukkari. Paitsi nyt meilla alkaa lyhyet perjantait eli jos ei oo hylattyja, ni sit paastaa jo 1.30 PM koulust tai jotain.

Heberis ei oo paljoo valttamatta tekemist, jos ei oo kavereita, ni viime viikol tuntu, et kuolen tylsyytee. Taal ei kaiken lisaks oo niin helppo saada kavereit. Tai no sellasii pinnallisii suhteit kyl on helppo saada, niinku kaikki kyl tietaa koulus mun nimen ja juttelen tosi monien kaa ja sillee, mut mitaa syvempii ystavyyssuhteit ei todellakaa oo helppo saada. Mut kyl nyt kaveririntamal menee jo paljo paremmin. Se on vaa, ku tosi monet harrastaa urheiluu, ni ei ne sit ehi koulupaiviin olee.

Taalla ei oo viel syksysta tietookaa. Aurinko, jos paistaa, ni tuntuu, ku ois keskikesa. Mut taal on melkeinpa joka paiva ukkosta. Mut ei se mitaa, sita on ihan hauska katella. Joskus kuukauden paasta pitais alkaa viilenemaa.

No mutta nyt oon kai kertonu ihan tarpeeks. Palaillaan. Bye. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.