IRC-Galleria

Tylsin uus vuos IKINA!Tiistai 02.01.2007 07:32

Alkaa tulko Amerikkaa viettaa uutta vuotta; taalla ei ees raketit pauku. Yhtakaan en nahnyt, tosin Arizonassa ne on muutenki kielletty laissa (4th of July:ta lukuunottamatta), koska taal on niin paljon metsaa ja aavikkoo. Mutta olen myos muilta kuullu, ettei taalla paljoo raketteja ammuskella uuteen vuonna.

Menin sitten aattoiltana hostsisarusteni ja muutaman muun tyypin mukana mormonikirkon uuden vuoden juhlaan.. Voi etta, oli ehka huonoin idea ikina. 5 nuorta piti siella puheita ja siina valissa katottiin sellanen ihana 2 tuntia kestava suora lahetys Salt Lake Cityn temppelista, jossa se niitten "profeetta" ja pari muuta tyyppia puhu jotain p***aa ja kuoro lauleskeli. Hostveljeni kuorsasi ihanasti takanani ja ite koitin kovasti pysytella hereilla. Sen jalkee meille viel tarjottiin aamupalaa 12 jalkeen... No oli siina sentaan se hyva puoli, etta naki ihmisia pitkast aikaa, kun ei tas lomal oo pahemmin tullu nahtya ketaan.

Ennen uutta vuotta onnistuin viela ihanasti sairastumaan angiinaankin. Mika ihme siina on, etta aina lomalla tuun kipeeks..?

No kuitenkin.. Ylihuomenna vihdoinkin paasen Las Vegasiin ja tuskin maltan oottaa. Ei huolta, etta haviaisin kaikki rahani, kun pitaa olla 21, etta saa pelata yhtaan mitaan.

Hyvaa uutta vuotta 2007! <3 Tana vuonna kotiin. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.