IRC-Galleria

Metabolic

Metabolic

Brethren, dost thou even hoist?
Olin eilen yöllä yhdessä tapahtumassa järjestyksenvalvojana jossa pääesiintyjänä oli Petri Nygård. En oo ikinä voinu kuunnella tätä niin sanottua "artistia", sen ny kuullu mitä mediassa jonkin verran tulee. Mutta nyt jouduin pakosta kuuntelemaan tätä paskaa. Se oli oikeasti paljon hirvittävempää mitä olin kuvitellu.
Koko keikka oli suunnilleen tätä: vittu pillu saatana viinaa tykkään olla kännissä pillu känni viina kalja naiminen pillu paljaaksi vittu perse känni viina en haluu tehä töitä kalja pillu housut pois. Ja sitte sävellykset oli täyttä paskaa ja koko ajan hoilas vanhoja kuluneita sanontoja.
171512_300.jpg
Nyt kysyn teiltä, mikä vittu siinä voi olla niin hyvää että tämä kaveri on päässyt monen tapahtuman pääesiintyjäksi ja joku vielä maksaa tämän paskan kuuntelemisesta. Onko ihmiset oikeasti niin helvetin lapsellisia että niiden päähän ei mahdu muuta kuin alkoholi ja naiminen? Ymmärrän että jotkut tykkää juhlimisesta, ryyppäämisestä ja naimisesta, mutta onko se pakko tehdä näin mauttomasti? Mä en todellakaan oo mikää kukkahattutäti, eikä noi sanoitukset järkyttäny mua millään muulla tasolla kuin että mitä vitun paskaa tämä on. Jotkut 15v teinit tietysti on onnessaan kuuntelemassa tätä kun "on niin hardcorea kun aikuinen ihminen laulaa viinasta ja naimisesta", mutta paljon mua vanhemmat ihmiset hoilas kappaleita antaumuksella mukana.
Kertokaa mulle, miksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.