IRC-Galleria

Se mikä satuttaa, satuttaa silloin paljon.

Minä satutan itseäni. Satutin taas. Paljon.

Osoitin jälleen itselleni, että olen paska ajattelija, paska päättämään ja hyvä luomaan paskoja ideoita. Hyvä ja hyvä. Hyvä että siinäkään hyvä.

Tosiaan. Päätin vetää perseet olalle ja nollata tilanteen, niinku se muka mitään nollais. Paskaa. Se toi tullessaan kahta kauhiammat ajatukset. Morkkis. Ihana olo. Voi venäjä! Ei ole. Kerronko mikä vituttaa?

En yleensä juo itseäni känniin. En juo viinaa kuin sieni. Nyt olin pohjustanut itseni jo siihen että juon nuppini täyteen ja nyt kun ajattelen niin en edes tiedä miksi. Niinpä niin, se mikä tuntuu ekalla ajatuksella huippuidealta, niin toisessa se on mätääntynyt paska-ajatus. Ei vituta se, että olin niin kännissä, vituttaa se notta missä sen tein. Mökissä, joka on täynnä tuntemattomia ihmisiä, ihmisiä jotka tällä hetkellä luulee, että olen tuhoontuomittu juoppo. Se on perseestä. On perseestä antaa itestä sellainen kuva. Niinpä niin. Vastuu tyttöhyvä. Päätit juoda, sen teit ja nyt vituttaa. Huono idea, mutta tulihan kokeiltua ja menetettyä kasvot siinä sen lomassa.
On se hassua. Aina kun olen juonu tuolla tavalla, olen aina joutunu tuntemaan sen nahoissani ja kestämään seuraukset. Kumpi pahempi, se etten tajuais itse ollenkaan, että olen tehny jotain väärin vai se, että nyt kierin ja pyörin mudassa ja tiedän tasan tarkkaan kuinka typerä olin??!!!! Toisaalta, tulihan siinäki taas oppi matkassa. En juo toiste oudossa seurassa.

Well, onneksi Miikka tietää kuka minä olen.

Aina jotain oppii. Minä opin aina kantapää kautta. Helevetin paukapää..

Kaikkea täytyy kokeilla.. Ja vitut...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.