IRC-Galleria

Ham ham hamsteriTiistai 13.12.2005 22:47

Ahh..tekipä hyvää käydä piiiitkästä aikaa saunassa! Inhoon kun meil on niin kylmä, ku tää on tämmönen puutalo ja joka nurkasta vetää..:s Ja muutenki, saunasta tulee aina kun uutena ihmisenä :) Tulee oikein puhdas olo ja unikin maistuu nukkumaan mennessä paremmin (ihan ku ei ammattilusmulle muutenki ;D ). Saunassa voi heittää ajatukset veden mukana kiukaalle ja tyhjentää mielen ja kuunnella vaan seinien napsumista ja kiukaan sihinää ja sähköääntä. Ahh..terapeuttista. Se on mukavaa kun heittää ekan kerran löylyä ja sit kipittää kylmät väreet pitkin ihoa päästä varpaisiin kun kuuman lämpötyynyn reuna ensin hipasee ja valuu sitten rauhottavana ja unettavana kuin ihana untuvapeitto päälle..mm..

Nii ja tänään oli palautuspäivä! Kielet meni huonommin kun yleensä, ranskastaki 6½ :\ Mut iso YEY, hissasta 9 !! Ja matikasta pelkäsin etten pääse läpi, mut siitäki tuli jeespoks 7+ ^_^ Oon mä etevä.
Mut nyt tää etevä menee tekee tän jakson matikanläksyjä, geometriaa, josta mulla ei oo harmainta hajuakaan ja inhoon sitä.. :(


\\21.04 Ah nyt on pörfekt olo vielä kun laitoin öljyt naamaan ja triljoonat hoitoaineet huiskiin ja iho on ihan pehmeä ja tuoksuu ihan mansikalle ku käytin Marin mansikan tuoksusta saippuaa ^_^ Muodon vuoks on hyvä ohjelma. Miten toi sokee nainen osaa laittaa ittensä noin kauniiks kun se on sokee?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.