IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Haluun taloon hirsiseinän!!!!! =)Sunnuntai 17.02.2008 14:14

Vietettiin viikonloppu uudella talolla tutustuen ja remonttia suunnitellen. =) Iskä ja äitekin oli pe-la "nuuskimassa paikkoja".

Takka lämmitti mukavasti, ei ainakaan vilustuttu! Minä, Jarski ja Jeppe nukuttiin vielä kaiken lisäksi parin metrin päässä takasta olohuoneessa. Viime yönä olkkarin mittari näytti "parhaimmillaan" +25,7 astetta... huh. Eipä ainakaan kylmissään tarvinnut olla!

Purettiin pieni aukko olkkarin seinään, jotta nähtiin millaset eristykset sieltä seinän välistä löytyykään... muutama eristyslevy ja.... hirsiseinä!! Ihan helkkarin upean näköinen hirsiseinä sammaleet välissä! Arvatkaa vaan haluaako meikeläinen nyt sen hirsiseinän olkkariin näkyviin?! Todellakin! Tietenkin lämmöneristys kärsii siitä aikas tavalla, kun toisella puolella on vaan ulkovuorilaudoitus. Tämän takia mun vaatimukseni ei tahdo nyt millään saada kannatusta!! Hemmetti vie, edes yksi seinä!! Vähän enemmän vaatetta sitten päälle, mutta se oli niiiiiiin pirun upee! Nään jo silmissäni mun punasen sohvan vasten sitä tummaa hirsiseinää!! Sellanen pieni toivonkipinä vielä elää, että eteisen ja olkkari väliseinä olisi hirttä.... jos näin on, niin siihen sitten kuulemma onnistuu jättää näkyviin. Huomenna aion mattopuukkoni kanssa rynniä tarkistamaan asian!
... Ja jos ei se väliseinä ole hirttä, niin mun pitää ottaa kaikki naiselliset avut jne. käyttööni, että saan läpi, että edes yksi ulkoseinä jää hirrelle!!!! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.