IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!
Niin on sitten joulu ohitse.

Aattona mentiin peltzi80:n kanssa suoraan sängystä silmät ristissä joulusaunaan. Ihanaa! Kahdeltatoista mentiin mummulaan (hänen, ei mun) syömään ja katsomaan sukulaisia. Joulupukkikin kävi. Kovin oli nuoren ja vetreän näköinen! Nuorimpia tyttöjä otti polvelleen istumaan ja laulamaan, mutta mua se ei edes pyytänyt, mistä hieman loukkaannuin. Peltzi-raukka ei nähnyt koko pukkia, kun se oli just silloin jossain ulkona käymässä....

Kierrettiin keskustan (siis kylän) kautta ja tehtiin muutamat naurettavat sladitteluringit. (Uusia joulutraditioita kenties..... kaikkeen sitä ihminen joutuu) Neljäksi mentiin Köyliöön ja saunottiin taas. Tämä oli huomattavasti aamullista mukavampi saunareissu. ;o)

Paketitkin avattiin ja loppuillasta pelailtiin Haluatko miljonääriksi koko perheen voimin. Yöllä jouludrinksuilla ja savuilla näimme taas joulupukin, joka pysähtyi autolla meitä moikkaamaan. Istui onneksi pelkääjänpaikalla, sillä taisi olla pukki ottanut muutaman liikaa. Konjakkiakin taatto tarjosi, joskin tuo juoma ei juurikaan ole minun makuuni. Istuimme vielä iltaa kahteen asti korttia pelaten.

Joulupäiväna oltiin mun kotona! Repe, Repe, REpe!!!! (Lue: Mulla oli kamala ikävä!)Ensin syötiin....liikaa. Sitten availtiin paketteja, joita pukki oli taas tuonut valtavat kasat kuusen alle. Illalla käytiin joulusaunassa ja pelailtiin... kuinkas ollakaan Haluatko miljonääriksi.

Ihan mukava joulu! Sitten vaan odottelemaan juhannusta.....Tai vappua! Nii joo, tuleehan uusi vuosikin, muttei se oo mulle varmaan kovin mukava.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.