IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

Uutta vuotta odotellenPerjantai 30.12.2005 19:46

Eilen oli hieman tylsää ja piristääkseni päivääni, menin sitten poikkeamaan ystävilläni Maaritilla ja Jarkolla. Ja sinne jäin.

Hyvin päättyneen mäkikisan jälkeen innostuimme keskellä viikkoa ottamaan alkoholia. Oli meitä siinä muutama muukin, Roni ja kaksi "miestä". =) (mikäs meitä työttömiä viikolla estäisi?!) Saunottuakin tuli ja pelattua Haluatko Miljonääriksi. Yöllä siirryimme Metroon laulamaan karaokea ja pelaamaan bilistä.

Aamulla heräsin Peltzi80:n luota. (Kävelin siis yöllä sinne) Jouduin heräämään jo ennen 10;tä, koska piti mennä sen kyydillä hakemaan autoa Maaritilta. Siellä kuitenkin sohva veti minua puoleensa ja kun koko muukin talo vielä nukkui, otin 3h:n jatkounet.

Kolmeksi ajoin Vammalaan syömään etc. Nyt tässä sitten odotellaan huomista uuden vuoden viettoa Jeminan kanssa! Pitkästä aikaa! Varmaan viimeksi Lallis-aikoihin otettu yhdessä, ja siitä nyt on aikaa. Mihinkäs muualle sitä menisi, kun Ellivuoreen. Se on uutena vuotena tunnetusti tapahtumarikas paikka. Katsellaan, kuinka sujuu!!

Hauskat uudet vuodet kaikille, joiden elämä on niin tylsää, että viitsivät vaivautua lukemaan mun päiväkirjaa!!! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.