IRC-Galleria

MinDe84

MinDe84

odottaa niin, että pikkuneiti saisi terveen paperit ja pääsisi kotiin sairaalasta!!

"Omituisten otusten kerho" Sunnuntai 12.02.2006 15:51

"Omituisten otusten kerho"

Haastetta pukkaa

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Autoa ajaessani pidän aina ratista kiinni oikealla kädellä ja vasenta kättä pidän jalkojen välissä vasemman jalan alla!! Tiedetään, tämä kuulostaa hyvin epäilyttävältä, mutta johtuu vain siitä, että mun sormet on aina jäässä!! (Uskokoon ken tahtoo.. =)

2. Laitan aina jogurttiin sokeria (hienoa). Jogurtin makeudella ei ole mitään tekemistä asian kanssa, sokeri vaan rapisee niin mukavasti hampaissa.

3. Minulla on outo kyky haalia muiden sytkäreitä taskuihini. Tämä ei tapahdu mitenkään tarkoituksenomaisesti ( tilaisuus ei tee varasta!), vaan jostain käsittämättömästä syystä sujautan aina lainaamani sytkärin taskuun ja sitten kotona takintaskuista löytyy keskimäärin 3 tuttavien omistamaa sytytintä.

4. Mennessäni nukkumaan huoneessa täytyy olla hiirenhiljaista! Musiikkia en voi kuunnella, koska alan mielessäni opetella/muistella laulunsanoja. Eikä edes vokaaliton kappale auta, keksin siihen sanat. Kaikista ärsyttävin ääni kuitenkin on tikittävä kello! Ennen sänkyyn menoa kannan kaikki herätyskellot ja seinäkellot pois huoneesta. (Myös vieraassa paikassa!)

5. Syön silloin tällöin riisiä ketsupilla. Lautasella ei siis ole mitään muuta. Monet ovat kummastelleet tätä makunystyröitä hivelevää herkkuani, mutta se ei ole ollenkaan hassumpaa. Sitä paitsi, viime kesänä ollessani kesätöissä Turussa, söin sitä lähes koko kesän, koska kaapista löytyi aina riisiä ja ketsuppia. Ei siis tarvinnut vaivautua käymään kaupassa. (Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä)


Minut haastoi: Ansku82

Haastan seuraavat henkilöt:
eleventh
oslo
Peltzi80
FireBalls
EasyRider

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.