IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Laivareissu tuli koettua..Maanantai 10.03.2008 15:10

Juuh, sellaisella tosiaan olin vkonloppuna. Lauantaina lähdettiin ja sunnuntaina tultiin takas yötä myöten..

Lauantaina heräsin seitsemän aikoihin ja kävi pistämässä auton roikkaan lämpiämään. Auton lämmetessä keräilin tavarat kasaan ja söin jonkinasteisen aamupalan (omenan). Yhdeksältä lähdin sitten ajamaan Kurikkaa kohti. Kurikassa sai taas odottaa ihan kivasti, että Ville ja Markus kävi saunassa. Yhden maissa poikien isä kurvasi pihaan ja lähdimme ajamaan Seinäjokea kohti. Seinäjoella hyppäsimme poikien ja näiden äidin kanssa linkkaan (joka oli täynnä juhlakuntoista porukkaa). Minä ja Villen äiti taisimme olla porukan ainoat vesiselvät, muut joivat vaihtelevan reippaaseen tahtiin koko linkkari-matkan..
Pysähdyimme kaksi kertaa, ensin Parkanossa ja sitten Huittisissa. Silja Linen terminaaliin pääsimme puoli kahdeksan aikoihin. Terminaalissa oli väkeä kuin pipoa ja suurin osa porukasta oli juhlatunnelmassa.
Lopulta päästiin Silja Europa- laivaan ja oma hyttikin löydettiin. Minä ja Ville jaettiin neljän hengen hytti Mikon ja Hannelen kanssa.
Lähes heti laivan lähdettyä suuntasimme tax freehen, Ville osti juomista ja mä karkkeja tuliaisiksi. Ostosten jälkeen suuntasimme Villen toisten kavereiden hyttiin, jossa pojat ottivat pohjia ja muutenkin höpöteltiin niitä näitä.
Myöhemmin sitten lähdimme Ocean Clubiin katsomaan millaista ohjelmaa siellä oli. Ilta meni mukavasti hyvässä seurassa ja ihan kivasti laivalta löytyi alkoholittomiakin drinkkejä, kun niitä pyysi. ^^
Puoli neljän maissa kömmimme sitten nukkumaan..

Sunnuntaina heräsin hetkellisesti, kun laiva tuli Tukholmaan 6.10 Suomen aikaa, mutta nukahdin samantien uudestaan. Puoli kymmenen jälkeen saimme sitten herätyksen Villen kaverin Ronin muodossa, joka oli hillunut yli 24 tuntia hereillä putkeen.. Ville ja Mikko käskivät Ronia painumaan kuuseen ja olivat muutenkin äkäinä krapulan aiheuttaman päänsäryn takia.. Minä ja Hannele läksimme syömään ja jätimme mörököllit hetkeksi nukkumaan. Aamupalan tarjoilu oli jo lopetettu, mutta onneksi voileipiä ja juotavaa sentään sai Food Marketista.. Myös pari kaveriakin liittyi seuraksemme aamupalalle.
Kiersimme Hannelen kanssa myös kaupat ja kauhistelimme niiden hintoja.. miten pieni käsilaukku voi maksaa lähemmäs 100 euroa?
Kun palasimme parin tunnin kuluttua hyttiin, Ville ja Mikko olivat huomattavasti pirteämpiä ja päänsärkykin oli mennyt kivasti ohitse. Ville jäi kuitenkin vielä hetkeksi nuokkumaan, kun lähdimme Mikon, Hannelen ja toisen Villen kanssa käymään kannelle.. Tuuli tuntui repivän hiukset päästä, ja jos olisi ollut sateenvarjo mukana, olisin todennäköisesti lentänyt sen mukana mereen..
Kansiseikkailun jälkeen menimme takaisin hyttiin ja lähdimme syömään ruokaa. Villen äiti kustansi ruoat mulle, Villelle ja Markukselle. Laivan ruoka oli tosi hyvää, vaikkemme käyneetkään buffetissa syömässä. <3 Ja se omenapiirakka oli nannaa ^^
Kolmelta alkoikin karaoke, johon uskallauduin myös itse laulamaan. Tiktakin Heilutaan-biisi meni tältä amatööriltä ihan penkin alle, mutta Movetronin Romeo ja Julia meni sitten vähän paremmin ^^ Villekin totesi, että ääneni on hyvä, mutta alkukankeuden huomasi silti.. Ehkä joskus uudestaan uskallaudun laulamaan yleisön edessä ^^
Ennen laivan tuloa satamaan kävin vielä kerran tax freessä ostamassa yhdelle kaverille hedelmäkarkkeja (olivat unohtuneet edellisenä päivänä ostaa..) ^^''
Laiva oli perillä satamassa 19.00 ja terminaalista sitten hypimme linja-autoon. Porukka oli huomattavasti hiljaisempi kuin menomatkalla ja minäkin nuokuin Villen kainalossa aika moneen otteeseen.. Jalasjärveltä Villen isä sitten haki meidät ja ajoimme Kurikkaan. Kurikassa piristyin sen verran, että päätin ajaa takaisin Kauhajoelle. Kivasti satoi räntää ja näkyvyys oli tosi huono x( Jurrasin sitten 60km/h Kauhajoelle, mutta hengissä selvisin, enkä ajanut ojaan..
Oli hauska reissu, kukaan ei kadonnut tai hukkunut ^^ Ensi kerralla uudestaan~

Yritän saada reissusta kuvia heti kun se on mahdollista ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.