IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Juu, ehkä nyt on hyvä aika päivittää pieni tilannekatsaus.

Toukokuu:
Jouduin reiluksi kahdeksi viikoksi sairaalaan. Not nice. Onneksi kaikki koulutehtävät oli tehty ja opettaja käski ottaa rennosti ja parantua. Sen teinkin parhaan kykyni mukaan. Onneksi osaston lähellä oli potilaskirjasto ja sain käsiini uusimman Potterin ^^ Siinä meni mukavasti yksi vkonloppu, kun sitä luki. Ja onneksi samassa huoneessa oli kohtalotoveri Susan. Susan, jos luet tätä, niin arigatô siitä, että pidit mut järjissäni A11:lla ^^ Mutta pois pääsin ennen päättäjäisiä.
Kämppikseni Heidin kanssa siivottiin kämppä ja syötiin pizzat perinteiseen malliin. Heidillä on himo pekoniin, mulla tropicanaan (nyt tiedätte miten meidät saa syömään kädestään xD)

Kesäkuu:
Valmistuin kolmen vuoden kovan raatamisen jälkeen lähihoitajaksi. Pitäisi laittaa siitäkin päivästä joku hyvä kuva tänne, kunhan saan kehitettyä ne. Olen niin vanhanaikainen ihminen, etten omista vielä digikameraa, kamerakännykästä puhumattakaan. Mut sellaista se on köyhän tytön arki.
Jouduin taas ajoittain sairaalaan ja jouduin jäämään pois kesätöistä. Arsesta tämä elämä.. Siinä ei auttanut sekään, että sain ruokarahat tilille, kuten myös asuntolan maksun. Pitäisiköhän vetää perseet olalle ja tyhjentää nuo vahvimpia aineita sisältävät pullot tuolta isän baarikaapista?
... No ei sentään, en mä niin hullu ole.
Mutta kotona nyhjäämisessä on se huono puoli, ettei oikein näe muita ihmisiä kuin perheensä. Pieni tuulettuminen ei tekisi pahaa. Saati sen poikakaverin etsiminen ;o)

Heinäkuu:
Mitöö, eka päivä vasta menossa?! Mitä te kuvittelette mun yhdessä päivässä saavuttavan? Muuta kuin sen että en mene mökille saunaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.