IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Animecon-päiväkirjaKeskiviikko 06.08.2008 18:48

Puuh.. Vihdoinkin aikaa kirjoittaa tämä!
Olimme siis kaverini Narimin kanssa Animeconissa, joka pidettiin tänä vuonna Tampereella 26-27.8. Tässä minun versio meidän matkastamme ^^
Itse cossasin Bleachin Yachirua ja kaverini Hellsingin Victoria Serasta.

Perjantai 25.7.
Lähdimme Narimin kanssa isän kyydissä klo 10 Jalasjärven linja-autoasemalle, jossa hyppäsimme Tampereelle menevään autoon. Matka meni nopeasti mangaa lukien, torkkuen ja maisemia katsellen ja 13.15 olimme Tampereella. Viestittelin Rikan kanssa ja sovimme tapaamisen Koskikeskukseen. Narimi oli hieman huolissaan siitä pääsisikö hän McDonalsiin sisälle ison aseensa kanssa, mutta ei meitä tulleet vartijat ulos ajamaan..^^'' Narimi lähti ensin hakemaan syötävää ja minä jäin varaamaan pöytää.. Tällä välin Rika liittyi sivistävään seuraamme ja kun Narimi palasi tarjottimensa kanssa, menin itse hakemaan ranskalaisia ja juotavaa.
Kun olimme tankanneet itsemme, lähdimme raahaamaan itseämme ja tavaroitamme kohti hotellia. Koska emme olleet vaivautuneet ottamaan selvää kaupungin busseista, jouduimme kävelemään sen paahtavan helteen läpi ja olimme aikas naatteja, kun vihdoin pääsimme hotellille. Asuimme viikonlopun Hotelli Villessä.
Huilasin hetken aikaa ja lähdin sitten Ryzziä vastaan linja-autoasemalle. Tällä kertaa tarkistin bussipysäkiltä linja-auton ja sain selville, että autoilla 1 ja 7 pääsi lähelle hotelliamme.
Ryzz löytyi nopeasti ja tällä kertaa paluumatka oli vaivattomampi ja vähemmän hikisempi. Kun Ryzz oli purkanut kamansa, suuntasimme hotellia vastapäätä olevaan Saleen ostamaan syötävää ja sokerihumala-aineksia ^^
Illalla majoitumme Rikan ja Ryzzin huoneeseen, Rika viimeisteli omaa asuaan, me muut söimme herkkuja ja vahtasimme teeveetä. Sekä tietty puhuimme henkeviä ^^
Yhdeltätoista päätimme mennä nukkumaan, että jaksaisimme herätä aamulla ajoissa..

26.7. Lauantai
Aamulla heräsin itsestään jo puoli kahdeksalta ja hypin suihkuun. Rika oli lähtenyt jo aiemmin kaverinsa Esukan luo, joten me kolme laittauduimme valmiiksi ja lähdimme sitten linja-autopysäkille odottamaan autoa. Aika moni tuijotti meitä (johtui varmasti Narimin jättimäisestä tykistä..) ^^'
Autoon kuitenkin pääsimme ja keskustasta lähdimme käppäilemään muiden samaan suuntaan menevien tyyppien perässä kohti Tampere-taloa. Tässä välissä koimme "pienen" eksymisen, kun seurasimme kahta tyttöä, jotka olivatkin erehtyneet suunnasta ^^'' Mutta Tampere-talo löytyi ja sen pääoven edustalta iso lössi sisälle odottavia tyyppejä ^^ Törmäsimme heti ovella MoA:an, Gomikseen ja Biitti-chaniin ^^ Melko pian tämän jälkeen näin joukon Bleachin cossaajia, jotka halusivat ottaa meistä kuvia (VAU, MUT TUNNISTETTIIN!) ^^
Kymmeneltä ovet avautuivat ja iso lauma valui sisään. Hetkessä vallitsi tungos ja halusin vain päästä ulos (arvatkaa oliko kuuma mustassa kimonossa ja hakamoissa). Teimme kuitenkin kierroksen yläkerrassa, jossa törmäsimme Rikaan. Istuimme hetken syrjässä väentungosta katselemassa ja kiertelimme myyntipöytien luona, mutta sitten menimme Sorsapuistoon, jonne vielä isompi määrä jengiä oli majoittunut! Joka puolella vain näkyi cossaajia ja näitä kuvaavia tyyppejä.. Hitsi...
Kävin välillä yksinänikin ostoksilla myyntipöytien luona ja kun olin palaamassa takaisinpäin, Bleach-tyypit kidnappasivat mut ja lähdimme joukolla etsimään muita samasta animesta cossaavia, että saataisiin otettua ryhmäkuvia.. Jossain välissä huomasin Biitin, Ryzzin ja Rikan ja livistin heidän luokseen (ANTEEKSI, BLEACHILAISET!) huilaamaan.
Kiertelimme puistossa ja sitten lähdimme odottelemaan Sorsapuistonsalin ovien taakse yaoi-paneelin alkua. Olimme onneksi sen verran ajoissa, että saimme hyvät paikat jonon keulasta.
Nauroimme paneelille aivan räkänä ja tämän jälkeen minä ja Narimi lähdimme Tullintorille syömään pizzat..
Ilmeisesti Tullintorin ruokapaikat eivät olleet varautuneet niin isoihin kävijä-määriin, me saimme onneksi pizzat, mutta sitten taikina (ja osa täytteistä) loppui.. Noh, ei se tunnelmaa pilannut, vaikka pizza ei ollut sitä mitä tilattiin.. Noh, söimme hyvin ja palasimme takaisin coni-alueelle. Tässä välissä Narimi oli saanut MAHTAVAN rakon jalkaansa ja hän otti minun vara-sandaalini, joilla käveleminen sujui vähän paremmin. Narimi haki tykkinsä narikasta ja kiertelimme puistossa ainakin tunnin ennen kuin lähdimme hotellia kohti.
Oli ihanaa riisua hikiset vaatteet ja käydä suihkussa.. Kun olimme saaneet Narimin jalan teipattua laastarilla ja teipillä, kävimme kaupassa ja sitten palasimme hetkeksi takaisin Sorsapuistoon. Tarkoitus oli mennä katsomaan ilta-ohjelmaa, mutta se ei kumpaakaan inspannut, joten istuimme vain puistossa, kuvasimme cossaajia ja palasimme sitten hotellille, missä Ryzz ja Rika jo olivatkin..
Istuimme taas iltaa heidän huoneessaan ja katsoimme Furubaa mun koneelta. Kahdentoista aikoihin kömmimme unille..

27.8. Sunnuntai
Heräsimme aamulla Ryzzin koputteluihin. Rika oli taas lähtenyt aiemmin omille teilleen ja kun Ryzz ei jaksanut odotella meitä, hänkin lähti edeltä.
Vaikka edellispäivä oli ollut kuuma, päätin silti cossata sunnuntainakin, että laukku olisi kevyempi raahattava matkakeskukseen..
Nousimme linja-autoon ja huristelimme keskustaan. Raahasimme laukkumme rautatieasemalle ja lähdimme sitten kohti Tampere-taloa. Väkeä oli huomattavasti vähemmän ja kulkeminen sisällä talossa paljon helpompaa. Narimi kävi heivaamassa aseensa asenarikkaan ja lähti sitten etsimään info-pistettä, jonne piirrustuskilpailun työt piti palauttaa.. Minä itse suuntasin yläkertaan ja tein suurimman osani ostoksista.
Kun palasin alakertaan, löysin Narimin hieman syrjempää, jossa istui piirtämässä uutta kuvaa, sillä piirrustuskilpailun työt piti tehdä infopisteen antamalle paperille.. -,-''
Noh, istuin hetken hänen seuranaan ja söin laukkulämpimän mikropizzan. Lähdin sitten käymään ulkona ja pian törmäsin Biittiin, Ryzziin, Rikaan ja Smalluun, jotka istuivat puiden alla. Liityin heidän seuraansa ja välillä naureskelimme Biitin fanityttö-hyökkäyksille, kun hän syöksyi sinne ja tänne ottamaan kuvia cossaajista. Seurasin häntä Bleach-ryhmäcossin luo ja minutkin kiskottiin kuvattavaksi.. ^^'' Kahdeltatoista olikin luvassa: Final Fantasy Fight!
Narimi seurasi meitä saliin vähän myöhemmin, mutta me itse menimme istumaan niin lähelle eturiviä kuin suinkin. Mallinnus-taistelun jälkeen kysyttiin osanottajia ja ihme.. MUT valittiin ekaan matsiin! En tiennyt mistä animesta/mangasta vastustajani oli, mutta hän muistutti zombia..
Hävisin taistelun, mutta tyylillä ^^ Muidenkin taisteluiden seuraaminen oli yhtä hauskaa kuin itse tappeleminen ja kaikki olivat pettyneitä, kun parin tunnin aika kului liian nopeasti. Joku kuitenkin huusi, että taistelut jatkuvat Sorsapuistossa..
Lähdimme puistoon kiertelemään ja paria tuntia myöhemmin todellakin löysimme ison lössin, joka seurasi FFFighteja ^^ Itsekin pääsin toisen kerran pelaamaan ja kerran tulin kutsutuksi yhteisrökitykseen.. xD
Biitti ja Ryzzikin pääsivät Death Noten Mattina ja Mellona taistelukentälle (vaikka hekin hävisivät..)
Lopulta väsyimme Narimin kanssa katselemaan taisteluja ja lähdimme hakemaan hänen tykkinsä ja suuntasimme sitten kohti Tullintorin Rollssia.
Saimme sielläkin annoksemme viimeisten joukossa, sitten paikka laitettiin kiinni..
Läksimme kohti rautatieasemaa ja lähdimme sieltä raahaamaan laukkujamme kohti linja-autoasemaa.. Tuskallista, mutta lopulta pääsimme perille ja minä vaihtamaan vaatteita linkkari-aseman vessaan.. Eräs tyttö totesi, että kyseessä oli hurja muodonmuutos, kun palasin normivaatteissa ja ilman peruukkia takaisin ulos.. xD
Istuimme linkkari-asemalla muutaman tunnin, luimme mangoja ja katselimme ihmisvilinää ja sitten nousimme kohti Seinäjokea menevään autoon. Matkaan meni taas parisen tuntia, mutta lopulta pysähdyimme Jalasjärven Juustoportille, jonka pihassa äiti jo meitä odottikin.. Kotona sitten kertoilimme matkasta, paikkasimme Narimin jalan ja annoin siskolleni tuliaiset.. Lupasin jo puolittain hänelle, että kun Jyväskylän Animecon on vuonna 2010, hän voisi päästä mukaan..
Reissu meni todella upeasti (jos ei huonoa pehmoleluvalikoimaa ja Narimin jalkaa lasketa)

Ostokset:
- Hirviöprinsessa Hime -manga
- FMA taskukello
- Upea Bleach-Ichigo -laukku
- Inuyasha -juliste
- Inuyasha -avaimenperä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.