IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KylpyläreissuLauantai 06.03.2010 22:41

Jepjep, tuli sellainenkin tehtyä täs to-pe aikana :) Ajomatka kesti kyl muutaman tunnin, mut olipa siinä hyvin aikaa jutella puutaheinää ja käydä Ideaparkis nappaamas ruokaa nassuun :)
Hotellilla päästiin huoneeseen jo puoli tuntia aikaisemmin ja melkein kiljaisin ilosta, kun näin, että kylppäris oli ihan oikea kylpyamme :D Sitäkin piti kyl sitten testata uimisen päälle, mut sen ammeen tulppa ei pitänyt vettä sitten yhtään.. Noh, tulipa kuitenkin jollain tasolla testattua, et toimiiko toi mun yks suihkugeeli myös kylpyvaahtona.. :D Hyvin näytti toimivan.

Ruokakin oli hyvää ja hiihtolomien ajan hotellin ravintolassa oli myös buffet-pöytä, josta sai syötävää vähän edullisemmin kuin jos olis listalta tilannut sapuskaa.

Torstaina käytiin sitten heti aamusta uudestaan kylpylässä, kun se aukes muille kuin hotellin asiakkaille vasta 10 jälkeen.. oli paljon rauhallisempi meno siellä. Tuli testattua myös tuo ulko-allas.. siis ihan lämmintä vettä oli altaassa, mutta se oli pihalla.. oli kyl hyytävä kokemus olla siellä, kun vesi oli noin 27-asteista ja ulko-ilma oli jotain -10 astetta.. :D

Takaisin tulles käytiin Tampereella syömässä ja sitten hipsittiin takas Jalasjärvelle, kun itsellä oli jo tänään aamuvuoro..
Hmm.. vielä kaks aamuvuoroa ja yks vapaapäivä niin sitten näkee tuota matkaseuralaista taas <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.