IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Peruslauantai.. tai ei :DLauantai 20.11.2010 21:11

Harvinaista nykyään, mutta meillä molemmilla on Timon kanssa vapaa vkonloppu :) Ja kuinka ollakaan, herra heräsi raskaan työviikon jälkeen... kello seittemän aamulla?! Itse sain nukuttua ysiin asti, mutta sitten ei jaksanut enää sängyssä pyöriä.

Ja päivä vain parani siitä. Ekaksi, pesukone sano työsopimuksen irti ja erittäin mukava käry levisi meidän kämppään.. Onneksi ei alkanu palovaroitin huutaa itteänsä käheäksi..
Ja apua saadaan huomenna, kun issee tulee tuomaan niillä säilös olleen mun oman pesukoneen tänne ja vie samalla tuon vanhan (on se vanha, oikeesti) pois :)

Noh, pyykinpelastus-operaation jälkeen lähdettiin kaupungille, ekaksi käytiin pyörähtämässä Seinäjoki Areenassa olevilla markkinoilla.. Olihan siellä kaikkea kivaa, mutta mukaan tarttui vain metrilakua ja Timon oli pakko ostaa ittellensä poronlihaa :D Plus ne neulamuikut, jotka se veti sillä aikaa napaansa, kun käveltiin takas autolle.

Ruokailun jälkeen suunnattiin sitten kirjakauppaan, jossa rupesin melkein hihkumaan riemusta, Keplo Leutokalman neljäs kirja oli tullu! Arvatkaa kuka osti.... :D

Viimeisenä ostospaikkana käytiin Anttilassa... ja mä sain puhuttua Timon siihen, että hommattiin digijärkkäri puoliksi :) Ny on meilläkin sitte uus kamera. Ihan perusmallia, mut ainakin pitäis toimia :) Akun pitää ny latautua yön yli, sitte päästään räpsimään kuvia :D

Ja muuta tärkeää:

Kingdom Hearts I-pelissä olen päässyt Hollow Bastioniin asti. Ihmeellistä. Olen mykistynyt taidoistani.
Kakkos peli junnaa samassa kohdassa, koska en pärjää Demyxille.

Naruto Shippuudenin Hinata-cossi.. Se on jo suunnitteluvaiheessa.. Pitäis vain saada itteään niskasta kiinni, että lähtis shoppailemaan kankaita vaatteisiin (mitkä ainakin näyttää helpoilta tehdä) ja kävis hakemas Piliksestä sen peruukin.. :) Sandaalit on toki vähän isompi haaste, mutta eiköhän se siitä jotenkin suttaannu :)

Joululahjat ostettu kolmelle hengelle. Ja vielä pitäis ostaa parille kaverille ja porukoille.. Apuva... ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.