IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.07.2010 05:55

Tänään lähtikin sitten sellainen 26kg satsi mun kamoja kohti Suomea kuriirin välityksellä. Ah, alle kaksi viikkoa että pääsee kotiin. Can't wait. Aika ei vois kulkea liian nopeasti. Hmm.. vieläkin kyllä vähän huolestuttaa, että paljonko mun kamat tulee painamaan.

Voisin myös yrittää ihan pikaisesti käydä vielä Granthamissa jos vaikka kävisin ottamassa yhden tai kaks korvaläväriä lisää kun ne on täällä niin ihanan halpoja Suomeen verrattuna. Vaikka mäkin kuulemma käyn siinä vähän hintavamman puoleisessa, joskin luotettavassa paikassa.

Huomenna on poikien viimeinen koulupäivä. Oh joy... sit ne on mun huolenani koko päiväisesti loppuajan.. paitsi tietysti viikonloppuisin. Lauantaina suunniteltiin vähän Luken kanssa et mentäis leffaan tms. kun ei täällä meillä enää oikein viitsi näitten muitten kotona ollessa pyöriä. Olis omituista. Ja sunnuntaina olisi sit kai vuorossa kuorolounas jossainpäin. Ehkä saisin jopa sinnekin joltain kyydin. Ja torstaina voisin ehkä yrittää päästä jousiammuntaan kun siitä on jo _neljä_ viikkoa kun viimeks pääsin.

Kohta vois harkita nukkumistakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.