IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas
Yllättäen oli kyllä taas niin menemisen arvoinen tuo pitkäperjantain Turisaksen keikka Vanajasalissa.

Uusi Stand up and fight -albumi on aivan mahtava ja bändin koko uudistunut ilme on oikein onnistunut. Ja pyrotkin oli aika jees, vaikka sisällä oltiinkin.

Hyvin osaavat vielä pitää yleisönsä mukana keikoilla kuten ennenkin. Hauskaa oli ja kummasti niskassa tuntuu vieläkin tuo pään heiluttelu, vaan enpä valita.

Vanhalla samalla porukalla oltiin keikkaa katsomassa, mitä nyt yksi jäsen puuttui, mutta aiempien keikkojen tapaan oltiin paikalla hyvissä ajoin ja niinpä päästiin taas eturivistä keikkaa katsomaan. Eihän sitä enää mihinkään muuhunkaan paikkaan voi tyytyä.

Ja sotasaalistakin tuli rumpukapulan verran. Hyvä tuuri jatkuu kun viime keikaltakin saatiin vähän jotain pientä biisilistaa ja pulloa keräiltyä parempaan talteen.

Ja kuvatkin onnistui lopulta ihan hyvin. Tai siis n. 30 hyvää kuvaa reilusta 200 otetusta. Seuraavalla kerralla oma kamera mukaan, eikä äidin uusi upea, jolla ei kuitenkaan tule hyviä kuvia.

Ja keikan jälkeen salin ulkopuolelta löytyi vielä uusi paitakin itselle. Ja ihana on. Niin kyllä ne pari muutakin jotka kaapista löytyy.

Ja ehkä sitä vihdoinkin seuraavan Hämeenlinna keikan jälkeen pääsisi sitten itsekin kaupunkiin hiukan jatkoille katselemaan josko noita jätkiä ja Nettaa bongaisi nauttimassa Hämeenlinnan yöelämästä ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.