IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
23.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 6 879 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
977 jäsentä
Tyttöjä: 329 (34 %)
Poikia: 648 (66 %)
Sijoitus koon mukaan: 544
Keski-ikä
34,7 vuotta
Otos: 719 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
snoro

Jäsenet (977)

henna\TuhertajaTcall_\AnDyGreyXQuutamoMiniDude\makkeArskamiesWeezerDeadDuck_ElppiAxupoiBlack_MorphinenekkukaramellihZA
« Uudemmat -

snoroPaganfest 2015Luonut: snoroMaanantai 10.11.2014 19:20

Ensivuoden ensimmäiset keikat julkaistu!

Tälläistä luvassa Maaliskuussa! Can't wait!

snoroKeikkaa pukkaa!Luonut: snoroMaanantai 22.07.2013 18:33

Yllättäen oli kyllä taas niin menemisen arvoinen tuo pitkäperjantain Turisaksen keikka Vanajasalissa.

Uusi Stand up and fight -albumi on aivan mahtava ja bändin koko uudistunut ilme on oikein onnistunut. Ja pyrotkin oli aika jees, vaikka sisällä oltiinkin.

Hyvin osaavat vielä pitää yleisönsä mukana keikoilla kuten ennenkin. Hauskaa oli ja kummasti niskassa tuntuu vieläkin tuo pään heiluttelu, vaan enpä valita.

Vanhalla samalla porukalla oltiin keikkaa katsomassa, mitä nyt yksi jäsen puuttui, mutta aiempien keikkojen tapaan oltiin paikalla hyvissä ajoin ja niinpä päästiin taas eturivistä keikkaa katsomaan. Eihän sitä enää mihinkään muuhunkaan paikkaan voi tyytyä.

Ja sotasaalistakin tuli rumpukapulan verran. Hyvä tuuri jatkuu kun viime keikaltakin saatiin vähän jotain pientä biisilistaa ja pulloa keräiltyä parempaan talteen.

Ja kuvatkin onnistui lopulta ihan hyvin. Tai siis n. 30 hyvää kuvaa reilusta 200 otetusta. Seuraavalla kerralla oma kamera mukaan, eikä äidin uusi upea, jolla ei kuitenkaan tule hyviä kuvia.

Ja keikan jälkeen salin ulkopuolelta löytyi vielä uusi paitakin itselle. Ja ihana on. Niin kyllä ne pari muutakin jotka kaapista löytyy.

Ja ehkä sitä vihdoinkin seuraavan Hämeenlinna keikan jälkeen pääsisi sitten itsekin kaupunkiin hiukan jatkoille katselemaan josko noita jätkiä ja Nettaa bongaisi nauttimassa Hämeenlinnan yöelämästä ^^

Gerkko_MTRMTR!!!Luonut: Gerkko_Tiistai 22.06.2010 00:52

Oli mahtava viikko ja viikonloppu! Sekä töissä ennen festareita oli mahtavaa ja festareillakin oli vielä mahtavampaa.

Vaikka lauantain jäljiltä ääni on mikä on ja polvet oli aikalailla kipeet. 12h seisoin putkeen eturivissä ja vettä sato oisko ainaki 7h :D Ja ei kannata olla vesisateessa t-paidalla, tulee kylmä!! Mutta oli lauantai sen arvostakin!!

KIITOS

Erityisesti:
kaikki joiden kanssa vietin aikaa ja joita näin!!

Tarot
Ensiferum
Kiuas
Mokoma
Korpiklaani
Stam1na
HEVISAURUS!!!!
Turisas
ja
Reckless Love

sekä kiitos:
Blake
Viikate
Exodus
The Milestones
Los Bastardos Finlandeses
Diablo
Swallow The Sun
Raaka-aine
Peer Günt

ElDiablo`MyötätuulirockLuonut: ElDiablo`Maanantai 21.06.2010 03:18

Tulipahan käytyä jälleen Myötätuulessa, edellisestä kerrasta onkin jo muutama vuosi. Kuvailua ja vähän roudailua. Sellattii.

Kuvia sellasista bändeistä kuin: Amorphis, Ensiferum, Exodus, Kiuas, Swallow the Sun, Tarot ja Turisas

Tuolla: http://www.metalscope.net/gallery/index.php?view=bands&event_id=638
Länsinaapurin viiksisuosikki Mustasch on Myötätuulirockin viimeisin artistikiinnitys, ja tätä myöten kesän 2010 artistikattaus on valmis. Muina uusina niminä festivaalille saapuvat niin ikään ruotsalainen Royal Republic, kovassa myötävireessä seilaava hard-rock-pumppu Reckless Love sekä Radio Rockin voimasoitosta tuttu Raaka-Aine.

Näin ollen Myötätuulirock lunastaa mottonsa olemalla tänä vuonna hevimpi kuin koskaan, sillä edellä mainittujen lisäksi Viikkoa ennen juhannusta järjestettävän festarin esiintyjälistalta löytyy tanakkaa rockia ja metallia kaikille voimakkaan musiikin ystäville. MTR:n pääesiintyjänä heiluu legendaarinen jenkkibändi Exodus, ja jokaiselle päivälle löytyy myös laaja valikoima kotimaisia raskaan musiikin ykkösnimiä.

Myötätuulirock toivottaa musiikkikansan tervetulleeksi Vantaalle sympaattiseen Hakunilan Urheilupuistoon, vain kivenheiton päähän maamme pääkaupungista, jossa rock raikaa koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin 18.-20.6. Aurinkoa, metallia ja myötätuulta!

Lippuja Myötätuulirockiin myyvät Tiketti (www.tiketti.fi), Lippupalvelu (www.lippupalvelu.fi) sekä MTR:n oma lippukauppa osoitteessa www.mtr.fi.
Pääsylippujen hinnat ennakkoon ostettuna:
Pe 18.6. - 30e
La 19.6. - 35e
Su 20.6. - 30e
Kahden päivän liput (pe+la, pe+su tai la+su) - 55e
Kolmen päivän lippu - 80e

MYÖTÄTUULIROCK
VANTAA, HAKUNILAN URHEILUPUÃŒSTO 18.-20.6.2010

Exodus (USA), Mustasch (SWE), Royal Republic (SWE), Amorphis, Turisas, Tarot, Mokoma, Stam1na, Ensiferum, Viikate, Kiuas, Suburban Tribe, Korpiklaani, Peer Günt, Los Bastardos Finlandeses, Blake, Swallow the Sun, Doom Unit, Reckless Love, The Milestones, Raaka-Aine

Lisätietoja:
http://www.mtr.fi

Myötätuulirock 2010 Official

MilfHunterSonisphereLuonut: MilfHunterSunnuntai 26.07.2009 20:20

Oli ihan hauskaa vaikka perjantaina olis tarvinnut venettä leirintäalueellan ja muutenki oli suurimmaks osaks aika paska ilma.
Lauantaina sitten oliki vasta esiintyjät siellä ja aika moni bändi tuli tarkistettua.
Machine Headin kitaristi flippas ja keikka jäi kesken
Mastodon oli aika mitäänsanomaton, mutta sitten ku Lamb of God alotti nii oliki jo ihan eri meininki.
Keikka oli hyvä ja pitti oli tosi jees vaikka kaikki ei aina oikeen ymmärtäny mitä siinä tapahtuu. Wall of Deathissä tuntu ku olis nussini ja saanu turpaan samaan aikaan. :D Nyt viimeistään rakastuin kysyeiseen bändiin. :) http://www.youtube.com/watch?v=6tfDY5_93bI
Joo o sitten Turisas oli suurin pettymys vaikka odotinki sitä innolla. (Nummirock2008 keikan takia.) Keikka oli lyhyt ja aika tylsä. Yleisö ei ollu yhtään mukana eikä tarpeeks kännissä. ;o
Tuli sitten ennen Turisasta porttikielto anniskelualueelle niin lähdin sen keikan jälkeen jo venailemaan Metallicaa että pääsis mahd. hyvälle paikalle. Siinä sitten piti kattoo Linkin Park odotellessa ja yllätyin positiivisesti niiden keikasta vaikka itse musiikki ei kiinnosta.
Joo no siinä odotettii 3 tuntia ja noinj 7 metrin päähän eturivistä pääsin ja takana oli vielä noin 55 000 ihmistä että kyllä kelpas kattella siltä paikalta. No itse keikka alkoi noin 20min. myöhässä, muttei se kaiken sen odottelun jälkeen nii pahalta tuntunu ja sitten ku se alko nii nam. Yllätyin tosi paljon muutamasta biisistä minkä ne veti. Esimerkiksi Metallican parhaimmistoon kuuluvat Fade to Black ja Blackened joka alkoi soimaan juuri sillä hetkellä ku taivas muuttu synkäks ja alko satamaan ja tuli pimeetä. Oliskohan järjestetty juttu? ;) nojoo keikka oli paras mitä koskaan oon nähnyt, mutta sen jälkeen oli niin nälkä ja jano ja väsy ja meinas taju lähtee ettei jaksanu edes taistella kapuloista tai plektroista.
Mutta joo hyvät fiilikset jäi keikoista. =)

MilfHunterTurisas Sonisphereen ! Luonut: MilfHunterKeskiviikko 22.07.2009 15:19

Metallican, Machine Headin, Lamb of Godin yms. lisäks nyt maailman kovin livebändi Turisas lisätty listaan !!! Lauantaina Porissa sitten :p
Taskutiikeri sanoo (18:14):
Miusta tuntuu että mie oon kuunnellu tännää liikaa Turisasta O.o

Markus sanoo (18:14):
sitä ei voi kuunnella liikaa : D

Taskutiikeri sanoo (18:15):
Voi ko alkaa olla ihan viikinkipeikko olo :' DDD

Taskutiikeri sanoo (18:15):
Onks se vaarallista? : DD

Markus sanoo (18:15):
normaalia

Taskutiikeri sanoo (18:15):
JJee

Taskutiikeri sanoo (18:16):
Mie oon normaali

Taskutiikeri sanoo (18:17):
Vai? : D

Markus sanoo (18:17):
no et nyt sentää

Taskutiikeri sanoo (18:17):
Mitä? Enkö?

Markus sanoo (18:17):
et nyt sentää : D

Taskutiikeri sanoo (18:17):
Miksen? Mikä vika ?? : DDD

Markus sanoo (18:18):
se et normaali noin niinku yleensä on ~pissis
ja sitä sä et ole : DDD

Taskutiikeri sanoo (18:18):
Mitä mie sit siun mielestä olen? : DD

Markus sanoo (18:19):
jotain parempaa ku pissis : D

Taskutiikeri sanoo (18:19):
Eli? : D

Markus sanoo (18:19):
Taskutiikeri :D
Tänään ilmestyneen Miasman 1000 sanaa palstalla siis minun ottamia keikkakuvia. Menossa mukana Encohian Crescent, Battlelore, Gorgoroth, Turisas, Dauntless, Omnium Gatherum ja Blind Guardian.

Käykääpä hakemassa lehtipisteeltä pala historiaa! :D
« Uudemmat -