IRC-Galleria

MilfHunter

MilfHunter

Die, Die My Darling

SonisphereSunnuntai 26.07.2009 20:20

Oli ihan hauskaa vaikka perjantaina olis tarvinnut venettä leirintäalueellan ja muutenki oli suurimmaks osaks aika paska ilma.
Lauantaina sitten oliki vasta esiintyjät siellä ja aika moni bändi tuli tarkistettua.
Machine Headin kitaristi flippas ja keikka jäi kesken
Mastodon oli aika mitäänsanomaton, mutta sitten ku Lamb of God alotti nii oliki jo ihan eri meininki.
Keikka oli hyvä ja pitti oli tosi jees vaikka kaikki ei aina oikeen ymmärtäny mitä siinä tapahtuu. Wall of Deathissä tuntu ku olis nussini ja saanu turpaan samaan aikaan. :D Nyt viimeistään rakastuin kysyeiseen bändiin. :) http://www.youtube.com/watch?v=6tfDY5_93bI
Joo o sitten Turisas oli suurin pettymys vaikka odotinki sitä innolla. (Nummirock2008 keikan takia.) Keikka oli lyhyt ja aika tylsä. Yleisö ei ollu yhtään mukana eikä tarpeeks kännissä. ;o
Tuli sitten ennen Turisasta porttikielto anniskelualueelle niin lähdin sen keikan jälkeen jo venailemaan Metallicaa että pääsis mahd. hyvälle paikalle. Siinä sitten piti kattoo Linkin Park odotellessa ja yllätyin positiivisesti niiden keikasta vaikka itse musiikki ei kiinnosta.
Joo no siinä odotettii 3 tuntia ja noinj 7 metrin päähän eturivistä pääsin ja takana oli vielä noin 55 000 ihmistä että kyllä kelpas kattella siltä paikalta. No itse keikka alkoi noin 20min. myöhässä, muttei se kaiken sen odottelun jälkeen nii pahalta tuntunu ja sitten ku se alko nii nam. Yllätyin tosi paljon muutamasta biisistä minkä ne veti. Esimerkiksi Metallican parhaimmistoon kuuluvat Fade to Black ja Blackened joka alkoi soimaan juuri sillä hetkellä ku taivas muuttu synkäks ja alko satamaan ja tuli pimeetä. Oliskohan järjestetty juttu? ;) nojoo keikka oli paras mitä koskaan oon nähnyt, mutta sen jälkeen oli niin nälkä ja jano ja väsy ja meinas taju lähtee ettei jaksanu edes taistella kapuloista tai plektroista.
Mutta joo hyvät fiilikset jäi keikoista. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.