IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Myötätuulirock 2010 Official
Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
9.3.2010
Tilastot
Käyntejä: 4437
Koko
108 jäsentä
Tyttöjä: 45 (42 %)
Poikia: 63 (58 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 63 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta
Ylläpitäjä
_cacmac_
Valvojat
PsychoNurse, diipadaapaaa, lawl, ROCKDAD, SuburbanJanne

Jäsenet (108)

DeathsHeadMurf-körmy-Mr_Ti13eZumbaku999NATASlovedPuupartakeklukMirtsy-tequiladivaTombe``HeadbangerKirisuteGomenBoonasKuolevanRukous
« Uudemmat -

Gerkko_MTRMTR!!!Luonut: Gerkko_Tiistai 22.06.2010 00:52

Oli mahtava viikko ja viikonloppu! Sekä töissä ennen festareita oli mahtavaa ja festareillakin oli vielä mahtavampaa.

Vaikka lauantain jäljiltä ääni on mikä on ja polvet oli aikalailla kipeet. 12h seisoin putkeen eturivissä ja vettä sato oisko ainaki 7h :D Ja ei kannata olla vesisateessa t-paidalla, tulee kylmä!! Mutta oli lauantai sen arvostakin!!

KIITOS

Erityisesti:
kaikki joiden kanssa vietin aikaa ja joita näin!!

Tarot
Ensiferum
Kiuas
Mokoma
Korpiklaani
Stam1na
HEVISAURUS!!!!
Turisas
ja
Reckless Love

sekä kiitos:
Blake
Viikate
Exodus
The Milestones
Los Bastardos Finlandeses
Diablo
Swallow The Sun
Raaka-aine
Peer Günt

_cacmac_Myötätuulirock kiittää!!Luonut: _cacmac_Maanantai 21.06.2010 22:53

MTR 2010 on nyt onnellisesti ohi ja hienoa festaritunnelmaa saatiin nauttia koko viikonlopun ajan. Myötätuulirock-organisaatio haluaa kiittää yhteistyökumppaneita, esiintyjiä, talkoolaisia ja muita työntekijöitä sekä tietysti ennen kaikkea yleisöä!!! Olitte loistavia, hyvää kesänjatkoa ja kuullaan taas! :)

ZumbakuMTR -10Luonut: ZumbakuSunnuntai 20.06.2010 02:04

MYÖTÄTUULI JAAHA :D niskat kipeen ja kuja.

- Stam1na <3
- Mokoma <3
- Diablo <3
- HEVISAURUS ??? :D

Gerkko_MTR!!Luonut: Gerkko_Tiistai 15.06.2010 03:33

Mua ei taida juuri pahemmin viikkoon näkyä koneella.

Huomenna (tai no oikeestaan tänään) 8.20 bussilla Helsinkiin ja sieltä Vantaalle!

3päivää Myötätuulirockissa rakennustöissä ja sitten 3päivää ihan muuten vaan Myötätuulirockissa.
Sunnutaina MTR:ssä Reckless Love! Samoin nään sunnuntaina kaikkia ihania ihmisiä =)

Taidan kyllä jonkin verran kännykkädatausta harrastaa, enimmäkseen kyl facebookin puolella :D haha
Myötätuulirock toivottaa musiikkikansan tervetulleeksi Vantaalle sympaattiseen Hakunilan Urheilupuistoon, vain kivenheiton päähän maamme pääkaupungista, jossa rock raikaa koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin 18.-20.6.

MTR:n bändikattaus sekä esiintymisaikataulut ovat saaneet lopullisen sinettinsä, tarkat esiintymisajat löytyvät Myötätuulirockin nettisivuilta osoitteesta http://www.mtr.fi/aikataulut.html. Myös festivaalin juontajat ovat nyt varmistuneet. Perjantaina hehkeän Pauliina Tuomolan seurana juontaa köriläs-äijä Jone Nikula, lauantaina Pauliina taas saa seurakseen Radio Rockin Iltapäivästä tutun Marce Rendicin. Sunnuntain juontovastuun Jone kantaa yksin, muiden kenties parannellessa viikonlopun metallista oloaan lavan paremmalla puolella.

Myötätuulirockiin saa nyt lippuja myös kaikista Alepoista. Ennakkomyynti on ollut vilkasta, mutta lippuja myydään Alepa-myymälöiden lisäksi edelleen Tiketissä (www.tiketti.fi), Lippupalvelussa (www.lippupalvelu.fi), MTR:n omassa lippukauppassa osoitteessa www.mtr.fi sekä pk-seudun, Keravan ja Tuusulan Makuuni-videovuokraamoissa.

Pääsylippujen hinnat ennakkoon ostettuna:
Pe 18.6. - 30e
La 19.6. - 35e
Su 20.6. - 30e
Kahden päivän lippu (pe+la, pe+su tai la+su) - 55e
Kolmen päivän lippu - 80e

MYÖTÄTUULIROCK
VANTAA, HAKUNILAN URHEILUPUISTO 18.-20.6.2010


MTR PERJANTAI 18.6.2010 (15.00-01.00)
Exodus (USA), Ensiferum, Tarot, Viikate, Blake, Doom Unit

MTR-LAUANTAI 19.6.2010 (12.00-01.00)

Turisas, Stam1na, Swallow the Sun, Korpiklaani, Mokoma, Diablo, Kiuas, The Milestones, Los Bastardos Finlandeses

MTR-SUNNUNTAI 20.6.2010 (13.00-23.00)

Amorphis, Mustasch (SWE), Suburban Tribe, Royal Republic (SWE), Peer Günt, Raaka-aine, Reckless Love

Aurinkoa, metallia ja myötätuulta!

Lisätietoja:
http://www.mtr.fi/
Myötätuulirock 2010 lähestyy kovaa vauhtia, huomenna on jo kesäkuu! Tästä innostuneena tarjoamme toisen artisti-chatin festarilla esiintyvän muusikon voimin.

Järjestyksessään toinen MTR-artisti-chat järjestetään ylihuomenna keskiviikkona 2.6. klo 17.00! Chat starttaa siis viideltä iltapäivällä Myötätuulirock 2010 Official -yhteisössä ja artistivieraana on tällä kertaa Suburban Triben Janne Joutsenniemi!! Kaikki siis silloin linjoille kyselemään Jannelta miten hän aikoo ottaan nurkan takana vaanivan kesän vastaan! Edellinen chat osoitti että hauskaa ainakin riittää :)

Liity yhteisöön ja tule mukaan chattiin täällä:
Myötätuulirock 2010 Official
Keskiviikkoiltana polkaistaan käyntiin Myötätuulirockin artistivierailut IRC-Galleriassa!

Ensimmäisenä Myötätuulirock -yhteisön vieraaksi saapuu Stam1nan laulaja-kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrynen.

Tervetuloa jututtamaan Hyrdeä keskiviikkona 19.5. klo 17-18.

Tästä yhteisöön!
Kesä ja festarit lähestyvät helteisessä säässä kovaa vauhtia, ja alkavan vuodenajan kunniaksi Myötätuulirock tarjoaa yhteisössään artisti-chatteja, joissa vierailee MTR 2010 -festarilla esiintyvien bändien edustajia.

Ensimmäinen MTR-artisti-chat järjestetään jo ylihuomenna keskiviikkona 19.5. klo 17.00! Chat starttaa siis viideltä iltapäivällä Myötätuulirock 2010 Official -yhteisössä ja artistivieraana on itse Stam1nan laulaja-kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrynen!!! Kaikki siis silloin linjoille kyselemään fiksuja ja filmaattisia kysymyksiä Hyrdeltä vaikkapa kesän festaritouhihin liittyen!

Toinen MTR-artisti-chat on luvassa sitten keskiviikkona 2.6 klo 17, ja silloinkin tentattavana on tämän kesän Myötätuulirockissa esiintyvä artisti, henkilön nimi julkistetaan myöhemmin...\,,/

Liity yhteisöön ja tule mukaan chattiin täällä:
Myötätuulirock 2010 Official

Arvonta on suoritettu ja kilpailu ratkennut, tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkejä ee-pu sekä rgade. Heille kumpaisellekin lähtee siis kolmen päivän lippu Myötätuulirockiin 2010, valtaisat onnentoivotukset MTR-tiimin puolesta!!!

Lisäki vanha kunnon kilpailuraati kokoontui, ja päätti luovuttaa erikoismaininnan ja tätä myöten myös spesiaalipalkinnon nimimerkille Kingy. Onnea myös hänelle, spesiaalipalkinto sisältää mm. aidon ja alkuperäisen MTR 2010 -t-paidan! :)

Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.


Kuten luvattiin, uutta kisaa pukkaa putkeen. Idea on tälläkin kertaa simppeli, kommentoi tähän blogiin biisi, jonka haluaisit kuulla Myötätuulirockissa 2010. Eli hakusessa on kappaleita, jotka räjäyttävät festivaalikansan tajunnan alkessaan raikua lavalta yleisöön.

Arvostamme luonnollisesti, jos ehdotatte biisejä jotka on mahdollista festarilla oikeasti kuulla, eli festarille julkistetut esiintyjät otetaan huomioon ehdotuksissa. Artistikattauksen voi halutessaan tsekata täältä: www.mtr.fi/ohjelma.html

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl kolmen päivän lippuja tämän kesän Myötätuulirockiin. Onnetar arpoo siis kaksi onnellista, jotka kummatkin voittavat yhden kolmen päivän piletin itselleen. Lisäksi MTR-raati kokoontuu jälleen ja valitsee erikoismaininnan arvoisen ehdotuksen, joka tullaan palkitsemaan spesiaalipalkinnolla! HUOM! Kultakin nimimerkiltä huomioidaan vain YKSI ehdotus, eli mitään tuntien soittolistaa on turha alkaa rustata palkintojen saannin helpottamiseksi.

Kilpailuaika alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 23.5. klo 24:00, voittajat julkaistaan seuraavalla viikolla Myötätuulirock 2010 Official -yhteisön blogissa.
Minkä biisin juuri sinä haluat Hakunilassa kesäkuussa kuulla??

lawlHEY, YOU!Luonut: lawlKeskiviikko 05.05.2010 07:38

Olen aivan varma, ettei sinulla ole tekemistä ennen Juhannusta? Olenko oikeassa? -HYVÄ, sillä tiedän sinulle loistavaa tekemistä!

Tule Myötätuulirockiin Vantaan Hakunilaan 18.-20.6.2010!

Mukana mm. Exodus, Mustasch, Turisas, Tarot, Ensiferum, Korpiklaani, Stam1na, Mokoma ja monia muita loistavia bändejä!!

Tarkemmat aikataulut myöhemmin julki!

LISÄÄ TIETOA: http://www.mtr.fi !

http://www.mtr.fi !
« Uudemmat -