IRC-Galleria

Arvonta on suoritettu ja kilpailu ratkennut, tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkejä ee-pu sekä rgade. Heille kumpaisellekin lähtee siis kolmen päivän lippu Myötätuulirockiin 2010, valtaisat onnentoivotukset MTR-tiimin puolesta!!!

Lisäki vanha kunnon kilpailuraati kokoontui, ja päätti luovuttaa erikoismaininnan ja tätä myöten myös spesiaalipalkinnon nimimerkille Kingy. Onnea myös hänelle, spesiaalipalkinto sisältää mm. aidon ja alkuperäisen MTR 2010 -t-paidan! :)

Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.


Kuten luvattiin, uutta kisaa pukkaa putkeen. Idea on tälläkin kertaa simppeli, kommentoi tähän blogiin biisi, jonka haluaisit kuulla Myötätuulirockissa 2010. Eli hakusessa on kappaleita, jotka räjäyttävät festivaalikansan tajunnan alkessaan raikua lavalta yleisöön.

Arvostamme luonnollisesti, jos ehdotatte biisejä jotka on mahdollista festarilla oikeasti kuulla, eli festarille julkistetut esiintyjät otetaan huomioon ehdotuksissa. Artistikattauksen voi halutessaan tsekata täältä: www.mtr.fi/ohjelma.html

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl kolmen päivän lippuja tämän kesän Myötätuulirockiin. Onnetar arpoo siis kaksi onnellista, jotka kummatkin voittavat yhden kolmen päivän piletin itselleen. Lisäksi MTR-raati kokoontuu jälleen ja valitsee erikoismaininnan arvoisen ehdotuksen, joka tullaan palkitsemaan spesiaalipalkinnolla! HUOM! Kultakin nimimerkiltä huomioidaan vain YKSI ehdotus, eli mitään tuntien soittolistaa on turha alkaa rustata palkintojen saannin helpottamiseksi.

Kilpailuaika alkaa heti ja päättyy sunnuntaina 23.5. klo 24:00, voittajat julkaistaan seuraavalla viikolla Myötätuulirock 2010 Official -yhteisön blogissa.
Minkä biisin juuri sinä haluat Hakunilassa kesäkuussa kuulla??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.