IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas

休みが楽しみにしますSunnuntai 27.02.2011 01:48

Kappas kun aika onkin taas vierähdellyt. Nykyään on tosiaan Japanin liput hankittuna ja II-vaihe suoritettuna. Eilen alkoi koulun hiihtoloma. Vietin ensimmäisen lomailtani tekemällä töissä kahden ihmisen hommat yksin. Pimeää kauppaa on harvinaisen kriipiä siivoilla yksinään. Tänään tulin sit pitkästä aikaa kotiin ja huomenna lähden Ruotsiin rakasta pikkusiskoa kattomaan. Kylläpä onkin mukava viettää viikko sen kanssa siellä. Ja tänään käytiin nopeasti Harrinkin kanssa ajelemassa vielä viimeisen kerran ennen kuin se hylkää Suomen ja lähtee opastelemaan turisteja jonnekin kauas. Lupas onneks ilmoitella hyvistä tarjouksista jos vaikka lähtisin käymään jossain välissä siellä ^^
Ja yksi ihminen taas yrittää hankaloittaa mun elämääni ja en oikein tiedä kuinka pitäis toimia. Eikö voi kerrasta uskoa kun sanon ettei tule mitään... Kumman sitkeää sakkia.

Tänään oonkin kuunnellu oikein urakalla uutta musaa. Uus Turisaksen, Turmion Kätilöiden, Verjnuarmun ja Moonsorrow'n levyt on kaikki aika ihania.

Ja Jonna soitti tänään <333 Ihana puhua senkin rakkaan kanssa pitkästä aikaa. Pitäis sielläkin lähtee käymään joskus. Samoin Joensuussa.

Sain myös toisen pääsykoekirjan tilattua tuossa torstaina. Toisen ajattelin vaan lainata kirjastosta ja opetella ulkoa. Helsingin yliopisto täältä tullaan :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.