IRC-Galleria

Näin unta että minulla oli villakoira jota ulkoilutin metsän rajalla. Koira tuli luultavasti uneeni kun olin kuunnellut Leevi and the Leavingssin Rin tin tin biisin ennen nukkumaan menoa. Sitä en taas tiedä mistä nuo kaksi hirveä pöllähti sille samaiselle tielle.
Hirvet tuli kuin vääristyneet painajaiset vihaisen karhun perseestä. Todella vihaisen näköisiä hirviä, hui perkele! Ne saatanan lapiopäät jotenkin janosivat mun villakoiran verta. Minä pelästyin aivan helvetisti ja ihan hädissäni yritin läpsytellä niitä lapiopäitä vittuun mun koiran luota, mut ne kilinvitut vaan jyrsi sitä mun piskiä. Minun koiraa.
Hyppäsin sen toisen hirven niskaan ja yritin kuristaa, hakata ja potkia sitä, mutta ei se vittu auttanut. Apua saatana! En nyt sit keksiny muuta vaan aloin syömään sitä perkeleen poroa elävältä, mutta jouduin kuitenkin seuraamaan kuinka toinen hirvi ajoi mun koiraa takaa, kuin pantteri peuraa.
En muista sainkö syötyä sen hirven, poro on parasta. Hirvi ei ollut mitään herkkua. Muistin kummasti koiran kohtalon kun heräsin kyynel silmäkulmassa ja päässä soi vaan että sen villakoiran nimi oli rin tin tin... Itku.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.