IRC-Galleria

rahanmenoa ei voi estääTiistai 30.08.2011 22:07

Kirjoja, laskuja, Tracon, ruokaa, lisää kirjoja, lisää laskuja tulossa, en tiedä edes kuinka paljon... Ei hirveän kiva lista siihen nähden, ettei mulla edelleenkään ole töitä. Lisäksi monet käytännön asiat on taas vähän miten sattuu, niin Traconin kuin opintojenkin suhteen, siihen päälle vielä muutama vähän henkilökohtaisempi "ongelma".

Melkein voisi yksinäinen katkera kyynel poskelle vierähtää, ellei mulla muuten ois viikko alkanut aivan mahtavasti! On ollut ihan mielettömän kivaa tutustua uusiin opiskelukavereihin, ja vanha ystäväni Jyväskylästä muutti tänne Helsinkiin viime lauantaina :) Lisäksi, vaikkei opinnot ole vielä alkaneet, musta tuntuu et oon oikeesti löytänyt vihdoin paikkani yliopistolta. Viime vuosi oli aika hirveetä välillä.

Traconin olisi kuitenkin parempi sujua. Sen suhteen kun on vähän majoitussäätöä, aikataulusäätöä ja jopa cossisäätöä. Ja pientä jännitystä havaittavissa myös, mikä tosin on ihan positiivinen asia omalla tavallaan. Lisäksi tuntuu siltä, että olen vastuussa myös kavereitteni viihtymisestä, kun molemmilla on periaatteessa ensimmäinen cossauskerta tulossa ja mä olen periaatteessa molemmat mukaan houkutellut.

Odottelen myös kauhulla Traconin jälkeistä maanantaita. Jos olen puoliksikaan yhtä kuollut kuin Animeconin jälkeen - ja kaikki seikat huomioon ottaen varmasti olen - niin maanantaista tulee yhtä tuskaa. Mikäs siinä muuten, mutta mun japanin opinnot alkaa tasan silloin.

En ole niin masentunut kuin teksti ehkä antoi ymmärtää :D Ja kyllä siellä conissa viimeistään piristyy <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.