IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2011 18:30

Loman piti kulua esseitten ja muun järkevän parissa ja tässä viimisenä viikonloppuna piti olla muutamat kunnon bileet. Mutta kuinka kävikään! Täällä mä oon lagaillu vanhempien luona jo kokonaisen viikon. Sentään oon saanut noita peruukkeja stailailtua, mutta siinäpä oikeastaan kaikki.

Pitikin mennä innostumaan taas koskettimien rämpyttämisestä (i has no skillz, en siis ihan oikeesti oo koskaan osannu soittaa mitään vekotinta, mutta se on hauskaa) ja sit viel sain kaverilt lahjaks graafisen tabletin, joten silläkin on vähän tullu leikittyä... Ja sit huomaan että ahaa, esseetä en oo kirjottanu sivuukaan, opettajat laittaa jo meilii että missäs rästitehtävät oikein viipyy ja aaargh!

Tää Jyväskylä selkeesti passivoi mut! Jos oisin vaan jääny Helsinkiin niin oisin varmana saanu enemmän tehtyä jotain oleellistakin. Mutta on mulla ihan kivaakin ollu sentään, aina välillä :D

FMLMaanantai 17.10.2011 22:36

Siis eikö tän feilaamisen pitäny loppuu siihen viralliseen fail!päivään? No ei vissiin. Eilen piti heittää kokkaukset roskiin ku tein jotain ihan v-tun pahaa ruokaa, sit yritin piirtää mut siitäkää en saanu mitää muuta ku lyijytäytekynän kämmeneni sisään (hurts like hell), sit oli aamul joku v-tun turha reissu Meilahteen (mut tää EI liity tohon lyijytäytekynätapaukseen sentään) ja lounasaikaan huomasin kadottaneeni opiskelijakorttini. Just kätevästi ennen lomaa, kun pitäis mahdollisesti junal päästä kulkee. Lisäks en voi vissiin käydä salillakaan ilman sitä korttii enkä saa ruokaa. Ja jos en löydä sitä niin pitää tilata uus ja siinä kestää ja se maksaa ja yliopistoliikuntakin salee kehittää siitä jonkun ongelman.

Ei naurata sekään, et mun "loma" varmasti kuluukin sitten esseitten ja muun mukavan parissa.

tänään oon kingi \o/Lauantai 15.10.2011 00:42

Siivosin koko kämpän (okei, en omaa huonetta lol), puhdistin jopa meidän uunin niin ettei siitä enää saa kuppaa, joten oon mielestäni ansainnu suklaan ja glögin.

Lisäks tuli siivoomisesta niin supernaismiesmikälieolento-olo, että päätin myös alottaa uuden animesarjan ja puolivahingossa haastoin itseni katsomaan sitä ilman tekstityksiä. Jeejee big deal jne, mut mä harvemmin katson edes englanninkielisii juttui ilman tekstei nii ihan jees!
+ Ao no Exorcist vaikuttaa näin neljän jakson perusteella aika kivalta!

Viikon päästä alkaa myös loma! Torstaina vikat luennot, koska perjantain kiinan tunnille saadaan vaan joku kiva itsenäinen tehtävä hohoho~ Joten varmaan sit ens viikon perjantaina suuntaan Jyväskylään päin hengaamaan ja stailaamaan kolme (3) peruukkia. Siitä tulee... vaikeeta, mut toivottavasti sellast et kehtaa sit käyttääkin niitä cosseissa.
Pääsen myös siskoseni kanssa suunnittelemaan kaavat ja muuta kivaa meijjän desuconicosseihin <3 Tulee hienot!

PS Voi varmaan päätellä että esseitten deadlinet lähestyy, kun meitsi siivoo monta tuntii, alkaa kattoo uutta animee ja suunnittelee piirtämistä. Mmmph. Visual Interactions in and from East Asia, kuka haluu tehdä mun 10-sivusen esseen, jonka aihettakaan en oo täysin päättäny? (Maria?) :D

NYT BILEETKeskiviikko 28.09.2011 01:44

Anteeksi mutta mitä helvettiä, tein kesäl kirjatentin johon piti lukee fucking 700 sivuu englanninkielist Aasian ja Tyynenmeren alueen historiaa ja mä luin ehkä just ja just puolet enkä ole koskaan ollut hyvä historiassa. Ja sain 2 ! O___________O
Mitä tämä nyt oikein on.
Pidän huomen vapaapäivän tän kunniaks.
Voi hyvä luoja mähän olen nero.
...

frostbite-liput tilattuMaanantai 26.09.2011 22:45

Odotan niin innolla, että pääsen cossaamaan jotain muutakin kuin L:ää. Hahmon olen jo päättänyt, mutta en vielä tässä vaiheessa sitä paljasta tarkemmin. Todennäköisesti siis molempina päivinä cossaan samaa hahmoa, koska a) en ehdi / ei ole varaa / blaa tehdä kahta eri cossia ja b) mua tuskin huvittaa myöskään cossaa L:ää tokana päivänä ja c) sisko. Heheh. Sittenpähän näette! Ehkä edes joku tunnistaa, ja kyllä mä varmaan lähempänä conia innostun kuitenkin mainostamaan :'DD

Nyt voisin hajoilla sille että mun pitäis lukea joku megapitkä englanninkielinen artikkeli (villi veikkaus että vähintään 60 sivuu) aiheesta ~visual studies~ ja hallitusohjelma ja kaikkee, mutta oikeastaan voisin kohta katsoa Burma-dokumentin ja syödä... sormiani. Ei mulla oikein ruokaakaan taida olla eikä huvittais kauppaankaan lähteä vaikka se on ihan nurkan takana :'D

fucksiaiset HUOMENNATorstai 22.09.2011 01:30

Huomenna Helsingissä saattaa tavata hostoja ja hostesseja.
Shoppasin vähän vaatteitakin oh ho hoo~ Olen kaupungin kuumin casanova ei ku...

Voisi olla aika käydä nukkumaan, että jaksaa huomenna ensin kiitää japanin tunnille 8:30, sen perään heti korean tunnille, sitten himaan laittautumaan ja sit vähä bailabaila.

L goes host !Maanantai 19.09.2011 00:28

Rakas peruukkini sai kunnon hosto-kampauksen, lisäsin siihen pari vaaleaa kiharaa raitaa ja stailasin muutenkin :D

Huomenna (jos vain ehdin, koska japani ja sosiaalipolittiikka...) käyn shoppaamassa sitten host-kuteita, toivottavasti löydän niitä pirun halvalla kierrätyskeskuksesta. Jokin kauluspaita + puvun takki yhdistelmä voisi olla siisti! Saapi nähdä mitä löytyy~

Musta tulee fuksiaisten coolein host, mwahahaha!

6....Lauantai 17.09.2011 04:05

...edelliseen merkintään viitaten, ninjailun jälkeen on myös helvetin hienoa huomata, ettei se ollutkaan mun palovaroitin joka piippaili, vaan kämppiksen. Joka ei ole kotona. Vaan tulee todennäköisesti sunnuntaina.

Voi nyt jumalauta.

Meen huomenna kakkubuffettiin ja oon siel koko päivän.
1. tuoli
2. tuolin päälle tyyny
3. ja toinen
4. ja kolmas

Sen jälkeen ylettää siihen fucking vekottimeen ja saa sen hyväl tuuril kierrettyy irti ja sit on kiva huomata ettei ole vaihtoparistoa.
Ensi kerralla siis

5. paristo

Senpait hei...Lauantai 17.09.2011 02:55

...mikä teitä kieroja ihmisiä vaivaa? XD
Fuksiaisten teemana host- ja hostess-klubit?!

Hajottaa liikaa. Okei, tästä tulee eeppistä, kiitos siitä :D
Pääsenpähän pukeutumaan "julkisesti" mieheksi.
No sehän hoituu.
(Ja ei, hostess ei tietenkään ole vaihtoehto jos toinen vaihtoehto on host!)

Eipä sitten muuta kuin torstaita odotellessa. Ja etenkin sitä perjantain 8:30 japanin tuntia.

(ja yhteisöluokittelu oli must ihan asiallinen XD)