IRC-Galleria

tänään oon kingi \o/Lauantai 15.10.2011 00:42

Siivosin koko kämpän (okei, en omaa huonetta lol), puhdistin jopa meidän uunin niin ettei siitä enää saa kuppaa, joten oon mielestäni ansainnu suklaan ja glögin.

Lisäks tuli siivoomisesta niin supernaismiesmikälieolento-olo, että päätin myös alottaa uuden animesarjan ja puolivahingossa haastoin itseni katsomaan sitä ilman tekstityksiä. Jeejee big deal jne, mut mä harvemmin katson edes englanninkielisii juttui ilman tekstei nii ihan jees!
+ Ao no Exorcist vaikuttaa näin neljän jakson perusteella aika kivalta!

Viikon päästä alkaa myös loma! Torstaina vikat luennot, koska perjantain kiinan tunnille saadaan vaan joku kiva itsenäinen tehtävä hohoho~ Joten varmaan sit ens viikon perjantaina suuntaan Jyväskylään päin hengaamaan ja stailaamaan kolme (3) peruukkia. Siitä tulee... vaikeeta, mut toivottavasti sellast et kehtaa sit käyttääkin niitä cosseissa.
Pääsen myös siskoseni kanssa suunnittelemaan kaavat ja muuta kivaa meijjän desuconicosseihin <3 Tulee hienot!

PS Voi varmaan päätellä että esseitten deadlinet lähestyy, kun meitsi siivoo monta tuntii, alkaa kattoo uutta animee ja suunnittelee piirtämistä. Mmmph. Visual Interactions in and from East Asia, kuka haluu tehdä mun 10-sivusen esseen, jonka aihettakaan en oo täysin päättäny? (Maria?) :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.