IRC-Galleria

ehkä musta tuleekin poliitikkoTorstai 01.09.2011 19:39

Otsikkoon viitaten, ehkä ei. Mutta sosiaalipolitiikkaa saatan silti opiskella. Pitää vähän selvitellä noita valtiotieteellisen juttuja, toistaiseksi mulla ois kyl sellanen käsitys et sosiaalipolitiikkaa saa lukee ihan vapaasti. Tosin musta tuntuu että tuun niin hajoomaan tän syksyn opintoihin :----D Enkä ehkä vähiten japanin takia.

Hajoon myös tähän sateeseen. Helsingis vaan sataa koko ajan - ei, vaan aina silloin kun täytyy liikkua pihalla. Nyt siellä paistaa aurinko. Sillä sekunnilla kun astun ulos niin varmasti sataa.

Hajoominen on päivän sana, mut en kestä myöskään sitä että Tracon on - MITÄ, YLIHUOMENNA?! No fucking way!!!!1 Pitänee katsoa jossain välissä vähän animee, että pääsee fiiliksiin. Tällä hetkellä lähinnä kauhistuttaa, miten mä kestän sitä ihmismassaa ja jaksan olla sosiaalinen... Ei muuten, mutta tosiaan orientoivat opinnot alkoi tällä viikolla, ja onhan tää pitkääkin pidemmän kesäloman jälkeen aikamoinen kulttuurishokki jälleen. Kyllä mä oikeesti tykkään tavata uusia ihmisiä ja coneissa on aina ollut ihan sairaan kivaa, vähän vaan huolestuttaa oma jaksaminen, koska en ehdi levätä ollenkaan sitä ennen, ja sen jälkeen (kuten oon sata kertaa kironnut) alkaa saman tien maanantaina opinnot.
Mutta syksy on vaan kerran vuodessa, syksy on aina hirveetä säätöö, joten menköön taas! Onneksi nää stressiä aiheuttavat asiatkin on osittain positiivisa juttuja :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.