IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.
Onhan se nyt ihan kiva, että kun kampaajaystävä on tuonu sulle sellasen mukavannäkösen pikku purtilon ja kehunu sen maasta taivaisiin ja pärisyttäny viälä että se on just se mitä meikäläisen reuhka tarvii, niin että sitten sitä hyvässä uskossa läväyttää päähänsä ja sukii vähän lettiä ojennukseen ja lähtee baanalle. Ja onhan seki nyt sitten ihan kiva, että vasta illalla kun tämä samainen kampaajaystävä tulee käymään, paljastuu, että se mitä on ihan ilman mitään kyseenalaistuksia aamulla luullut jonkunvaltakunnan hiusvahaks, niin onkin tosiasiassa syväkosteuttavaa HOITOAINETTA. Sitten viälä ihmeteltiin, että miksei se reuhka oikeen pysy ojennuksessa vaikka lakkaakin suihkuteltiin melko reippaalla kädellä. Tais kyllä tässä se normaalin ohjeistuksen mukainen "muutaman minuutin vaikutusaika" ylittyä aika heittämällä.

Nimimerkillä, olen myös joskus aivan onnellisena hoitanut käsieni kuivaa ihoa vahingossa hiusvahalla käsirasvan sijasta. Siis ihan totta, miksei niissä perkeleen purnukoissa voi lukee selkokielellä että mitä ne pitää sisällään, kun tuntuu että niitä nimikkeitä tulkitakseen pitäis osata ainakin muinaiset riimut ja hieroklyfit, ranskaa 1600-luvun runomitassa, latinan yliopistotason sanastonhallinta ja englannin kielen kaikki epäsäännölliset sijamuodot.

MAINOSMIEHET JA TUOTEKEHITTELIJÄT, TÄSSÄPÄ TEILLE ILMAINEN VINKKI:
Mitäpä jos ihan vaikka vaihtelun vuoks esimerkiks hiusvahan kyljessä lukis selkein kirjaimin: HIUSTEN MUOTOILUTUOTE: HIUSVAHA, ja sitten vasta se pakollinen "deviationpaste intensivehair soin nutrite-hauteconcentration massiveblowjob"-ylistys. Auttais kyllä nimittäin huomattavasti ihan vaikka alkuun pääsemistä, että tietäis ylipäätään mihin kohtaan ruumistaan sitä kyseisen purnukan ihmetuotetta on tarkotus sivellä.

Joo ei mulla muuta kiitti moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.