IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

Debriefing (stanan nou-laifferi)Torstai 02.10.2008 05:50

Mission complete, stats:

Noniin. Kausi oli ja kausi meni. Katsotaan mikä onnistui ja mikä kusi

Pyöräily:

tavoitteenani oli 4000km ajoja. Talvelta tuli 3000km eli yhteensä 7000km. Tämä olisi ollut kova tulos, joskin olisin ollut 6k km ihan tyytyväinen. Vitun posket. Suomen halkasu jäi, samoin paljon muita pieniä kiitos vammautumisen. outcome oli ehkä sellaset 2000-2500km. Hoh hoh... aika vässyköintiä. Noh, onneksi se meni loukkaantumiseen piikkiin. Yht siis 5000-5500km.

Pirkka = onnistuminen yli odotusten, sen hetkisellä kunnolla en käsitä miten pysyin V3 kantoraketin matkassa. Noh, en olisi pysynytkään mutta se oli kiva mies ja himmaili. 218km ja jotain 7h 20min 20min tauioilla. Olen tyytyväinen. Ens vuonna on mitä parantaa.

Mylly = tämä tuli myöhemmin kesällä inspiraationa. Virheitä, ihan helvetisti. Taisin oppiakin ehkä jotain :D? Ilman niitä ja varsinkin pahimpia olisin onnistunut. Olosuhteet oli karmeat mutta ilman virheitäni olisin selvinnyt. Keskeytin 180/240. Ens vuonna uudestaan.

Olis voinu treenailla jotain enemmänkin

Juoksu:

Tämä tuli ihan puskista joskus huhtikuun alussa. Juoksin öisin jotain viittä kilsaa ja siitä se ajatus sitten lähti. Jossain vaiheessa näytti siltä, että tämä hätyyttelee ajoa päälajinani. Vammauduin yöajoissa 13.6 ja se varjosti tätäkin koko ajan.

Paavo nurmi = heihei, hevimies ei tunne kipua. Polvituella ja apinan raivolla matkaan. 16km lähes joka askel sattuen. Tässä vaiheessa korjaan polvitukea. En pääse enää liikkelle.

HCM = skippaan fysioterapeutin konsultaation jälkeen.

...
"...Turning hours into days burning muscles, feeling the pain..."
-> 27.9 SE paukahti, 42,195km ajassa 4h 40min.

Tähän voi olla kaikkinensa tyytyväinen

Uinti:

Tekniikkaa täytyy parantaa. Lielahden pikkulätäkkö käy pieneksi :). Ei erikoisempia. Vitusti uintia talveksi jos haluan Iron Maniin, sama juttu tekniikkaan.

Kivaa puuhaa.

Muut setit:

Lopukesästä keksin itselleni vatsalihastreenin (youtube spartan home workout 2) 10 sarjaa, 30 toistoa. Toimii.

päätin ottaa visuualista puolieroa takaisin loppukesästä. Vaiheessa.

Yleisfiilikset:

Nojuu, ihan hyvä kausi. Se prkeleen vammautuminen vaan jäi vituttaan. Osa tavoitteista jäi mutta varsinkin ajotavoite oli jo harkkoreluokkaa näin harrastelijalle. 230km ajoennätys nyppii. Se on nykykunnon huomioonottaen kovin vähän. Aionkin pian tavoitella 300km kuntopyörällä. Joskin voi olla että pitkien lenkkien puutos vaikuttaa onnistumiseeni. Keväästä näkee miten kannattaa mennä leikkimään Iron Maniin. Siellähän tavoite olisi maaliin + voittaa joku.

Täytynee tässä kehitellä tarkemmat tavoitteet ja ohjelmat talvelle. Jos vaikka Osmon Miikka opettaisi uimaan ja jos siltä saisi ohjelmaa.

Niin! ja vuoden vaihteessa takaisin Krav Magaan möyhyämään.

Nörtti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.