IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

huh?Keskiviikko 09.12.2009 22:02

http://www.alexmuscleblog.com/en/?t202id=21259&t202kw=3771457

Viihdettä.

alkaa lupaavasti "my name's Alex from Tampere, Western Finland"

Kuinkas moni tuntee Ryan nimisiä henkilöitä tampereen seudulla :D? Sillä oli sen niminen kamu, myöskin tampereelta...

Toisin kuin yleensä, tää on tehty jo kohtuullisella taidolla. Toki lupaukset on ihan sontaa, mutta muutoin tää on laadukkaampi tuotos.

Before - after kuvat on otettu samassa asunnossa, tausta on sama. Toki pienillä muutoksilla. Kuvien henkilöistä on paha sanoa onko ne sama jannu (tietenkin vuosien reenillä), shopattu vai eri kaverit. Luultavasti shopattu, koska mua epäilyttää ton jannun ylävatsan lihasten muoto ja lantion alueen muoto. Shoppaaja on ehkä vähän innostunu :D.

Teksti sinänsä on kirjotettu ihan ok. Vedotaan auktoriteettiin, kirjoittaja tekee tutkimusta aiheesta, "todistelee" tehoa ja siellä on jopa käyttö-ohjelma. Tää ei edes yritä vedota mihinkään tieteellisiin tutkimuksiin koska kohderyhmä tietäis sen olevan paskapuhetta. Se tyyli on ylikäytetty mm. tv-shopissa.

"My skin feels tighter on my body" Hmmm.... niinka silleen kun alieni hyppää vatsasta ulos vai mitäsä tarkotit xD?

Kumminkin toi on tehty niin, että tosta näkee ton olevan mainossivusto ja kaveri puhuu ristiin. Ensin "tää kama on ilmasta" mut sitten ruvetaan puhuun rahasta vähän myöhemmin. Tuolla on jopa kommentteja "käyttäjiltä". ja tehosta on käyttäjäkuvia. Osa on selviä photoshoppeja. Yks tosin on ihan näppärä: kohtuu treenattu jannu. Ekassa kuvassa lihakset lepotilassa, toisessa juuri treenin jälkeen parhaassa mahdollisessa muodossa.

Harvoin näin hyviä mainoksia näkee, tosin tää kaatuu siihen, että toi asettelu on selkeesti sama kun roskasivuilla yleensä. Sen lisäks noi käyttäjien kommentit on max 2 ihmisen kirjoittamia. Liian vähän vaihtelua sanoissa ja tyylissä ollakseen oikeita.

Mutta tyyppeihin jotka ostaa tota paskaa tää uppoo ihan varmana :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.