IRC-Galleria

NoDiva

NoDiva

http://design-helo.blogspot.fi/

Jopas nyt jotakin...Perjantai 21.07.2006 14:21

Erakoksi se on varmaan ruvettava, tai ainakin sellaseks mykäks joka ei osaa viittoa eikä kirjottaa. Huitoisin vaan käsilläni ja olisin hiljaa paikallani.
Sille tosiaan tuntuu, ko oon taas tehny niin perkeleesti vääriä valintoja (muiden mielestä) mutta omasta mielestäni olen valinnu hyvin, ko olen niin tehnyt kerrankin pelkkää omaa persettä miellyttääkseni. Ja sekös joitain henkilöitä nyt sit niin hirmusti veetuttaa.
Tuntuu aina välillä että minul ei olis mitään oikeutta tehdä itestäni onnellista, mut mitä miä en voi ymmärtää et miten se muka on aina niiiiiiiiin paljon pois joltain muulta. Eikö kukaan todellakaan oikeesti nää niitä uhrauksia mitä on tehty, ja mitä miä olen valmis tekemään tästäkin eteenpäin? Tietyllä itsekunnioituksella tästä on tosin jatkettava, ihan kenen tahansa pillin mukaan en käy hyppimään. Tai no, en juuri kenenkään pillin. (Paitti ehkä Mamukan)
Siitä rakkaudesta.. Tässä vaiheessa ihastumisesta.. Ollapa, saisinpa, kerrankin. Harvoin sitä saa mielenlaadultaan niin samanlaista ihmistä kainaloonsa et tää on jotain mistä taistelen kyllä aivan varmasti niin pitkään kun vaan mahdollista! Kyllä te sen kaikki tulette huomaamaan, että näin on. Ja hieman Matti Nykästä lainatakseni "jos jokin on varmaa, niin se on aivan varmaa".

Nyt alkaa taas päässä pyöriä vaan yksi asia, tai oikeastaan henkilö, joten lienee parasta lopettaa tähän, ettei tuu ihan liikoja jaariteltua..

Tack och adjö!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.