IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas

Kuka hajoo kuviin? Sis. fleimaustaTiistai 28.11.2006 23:47

No niin! Kuka saatanan torvi taas katsoi tekevänsä päivän hyvän teon ilmiantamalla Notsipin maanmainion haukikuvan? Ikävää allekirjoittaneen kannalta on vain se, että hän ei ole erityisen kuvauksellinen ja hänestä otetut kuvatkin ovat aivan häröjä. Siksi kalanpään visibiliteetti on erittäin oleellista. Mutta onneksi meillä on näitä helvetin juustoja, jotka käyttävät kahmaloittain energiaa näihin ilmiantoihin. Luultavasti heidän pilvilinnamaailmoissaan on asiat aina niin hyvin, että pystyy keskittymään johinkin kutun IRC-Galleriaan ja ihan ventovieraiden ihmisten kuviin. Sitä paitsi herra Syvälampi on saanut paljon enemmän positiivista palautetta kuin normikuvat.

Kas kun kukaan ei ole vielä tehnyt terrori-iskua tuohon Metallica- kansioon ja sanonut: "Hei, iik, ei saa olla julkkisten kuvii. Kuvixii. Nyt mä ilmiannan sut ja oon tosi kovis." Näinkin voi käydä. Heh, onneksi on tuo vieraslista, että näkee, kuka on kusipää. Näitä... "ihmis"tyyppejä on vähän, mutta kuitenkin aina liikaa.

En muuten ymmärrä ollenkaan tuota naurettavaa sääntöä "käyttäjän kasvot pitää näkyä selvästi kuvasta." Kun minusta tulee diktaattori, poistan kaikki säännöt ja sensuurit IRC-galleriasta ja lähetän ilmiantajat viideksi vuodeksi Siperiaan. Sitten sopii miettiä, oliko se kalanpää nyt tämän arvoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.