IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Tämä on vuoden viimeinen blogimerkintä. Vuosi on pitänyt sisällään paljon, jossain määrin saman verran kuin edellinenkin. Armeija tuli käytyä ja arvon lukijat ovatkin päässeet osallisiksi vm Ranta LT:n edesottamuksista ja saaneet hyvän kuvan nykyajan viestimieskoulutuksesta. 9.1. se alkoi ja 7.7. päättyi. 180 suuren ja keskisuuren ilon päivää Riihimäellä, Raasissa, Säkylässä, Räyskälässä, Vihdissä, Karjalassa, Hätilässä ja Parolassa. 5.3. muistetaan (valahdus), samoin 27.4. (PansPr). ELSO- koulutus oli hienoa aikaa. Harvoin leirit olivat niin mukavia kuin Viestisotaharjoitus 18.-24.5. ...Silloin kun kaikki vielä näytti menevän hyvin. Metsäaamut loppuivat ennen juhannusta äijäilyleiriin Hätilässä. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, meillä 7.7. noin yhden aikaan iltapäivällä, vaikka Simpasta näkyi ettei se olisi halunnut meistä luopua. Uunituoreet mosat kuitenkin täyttivät aukon jo seuraavana maanantaina. Kohta on ohi niiltäkin ja I/06- johtajilta.

Kesä oli pitkä, kuuma ja kuiva. Sen päätteeksi muutin Jyväskylään opiskelemaan historioitsemista.

Miten tämä liittyy kirjoittamiseen? Ei mitenkään. Intti pisti homman jäihin puoleksi vuodeksi ja erinäiset laitteistoviat ovat hidastaneet asioiden luonnollista kehitystä. Onneksi ei tullut annettua minkäänlaista aikataulua (no öö, joulu/07). Se olisi kussut kuitenkin.

Jostain syystä vuosien lopuissa tehdään historiikkejä ja kiitellään kamalasti kaikkia ihan hatusta vedetyistä syistä. Laitan oman korteni kekoon. MadRolen tärkeät vaiheet 1998-2006:

1998 perustaminen 11.9. (nimi keksitään viikkoa myöhemmin)
1999 ensimmäinen kunnon larppi
11.9. aloitetaan uusi kamppanja, josta tulee sittemmin MadRole Buukkien ykkösosan runko
2000 ensimmäiset Kronikat 11.9.
2001 talvella hankitaan ensimmäiset airsoft- aseet
toukokuussa Elodramin Valtakunta- larppi
2003 versio 1.0.
2004 kamppanja siirtyy määrittelemättömälle tauolle ja MadRolen nettisivut kuolevat pystyyn
versio 2.0
2005 versio 3.0
2006 versio 3.6. (on progress... progress 1%)

Kuten näkyy, loppupuoli painottuu kirjallisuuteen. Tämä onkin aivan luonnollista kehitystä. MadRole koki saman kuin monet muutkin. Nuoret ihmiset nousivat siivilleen ja lähtivä omille teilleen: minä JKL:än, Oksanen Tampereelle ja Antti Seveniin.

Lopuksi kiitos menneestä vuodesta erit.: saapumiserän I/06 (tiedätte kyllä, keitä tarkoitan) ja jotkut II/05:set (niin, Räikkä!) sekä tietenkin erinäiset kouluttajat ynnä muut sellaiset.

MadRole Buukit- yhteisö: Aki, Eero, Mikko (BrainStormer), Mikko ja Teemu (kannustuksesta)

Tosinistiässät Heikki, Mikko, Tapio, Ville, Veltsu, _Jussi_, Joonas ja Mikko
Fuksitoverit Aino, Aleksi, Elina, Heikki, Helmi, Juha, Juho, Krista, Miikka, Nelli, Noora, Sampo, Timo ja Tommi (käsi ylös, kuka tästä jäi? vaikuttaa vähän aneemiselta)









"Emme tee asioita siksi, että ne ovat helppoja, vaan siksi että ne ovat vaikeita."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.