IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas

GalleriafasismiaTiistai 26.12.2006 01:51

Olin männä viikolla vuorokauden bannissa sääntöjenvastaisen oletuskuvan takia. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä; vastaavia rangaistuksia on annettu aina ja tullaan antamaan vast edeskin. Järkyttävää koko kuviossa on systeemin lapsellisuus. Tehdään erinäisiä sääntöjä ja kuvitellaan, että niitä noudattaa puolen miljoonan IRC- galleristin lammaslauma ja sanktiota tulee, jos on omia mielipiteitä. Jos ei usko hyvällä, joutuu lopullisesti bannatuksi. No mikäs siinä, luodaan uusi profiili ja sama homma jatkuu loputtomiin. Eikö olisi fiksumpaa vaikka antaa käyttää kahta oletuskuvaa, joista toinen _saa_ olla joku jämäkuva? Varmaankin ylläpitäjät ovat stalinistisen jämähtäneitä ymryttäjiä, jotka teilaavat kaikki ulkopuolelta tulevat ideat. Hmm, käsitääkseni tällainen Ylläpidossa vallitseva ajatusmaailma kuoli berliiniläisessä bunkkerissa huhtikuussa 1945.

Herran haltuun. Varmaankin samat idiootit, jotka ilmiantoivat sen lich- kuvan, kantelevat myös tästä silmät palavina Pyhän Vihan vallassa kirjoitetusta vuodatuksesta. Hajoo siihen, sinulla kun ei ole elämää mihin hajota. Varmuuden vuoksi kopioin nuo aikaisemmat merkinnät omalle koneelle. Hate the game, don't players. Taidankin myös hieman tarkemmin tarkkailla tuota vieraslistaa.

Huomio! Tiedonanto! Kiinnostaa on oletuskuvana viikon (vaihtuu 1.1. 2007) ja sitten Herra Syvälampi tulee takaisin, takuuvarmaisen ilmiannon uhallakin.










"Etkö häpeä, vaikka kärsit samaa rangaistusta? Me olemme tehneet väärin ja ansainneet rangaituksemme, mutta tämä mies ei ole tehnyt mitään pahaa. (...) Muista minua kun tulet valtakuntaasi." -"Totisesti, tänä päivänä sinä olet minun kanssani paratiisissa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.