IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Tämän pitäisi kiinnostaa ainakin Boogeymania. Vanhaa juttua mutta unohtui kirjoittaa viime kerralla. 1) Kasijoukkueen vähemmän särmä alokas Koistinen tuli vekosilta kohtuullisen kännissä. Se alkoi riehumaan tuvassa ja pisti kamaa remonttiin. Sitten vartiopäällikkö tuli siihen. "Jos sä nyt meet punkkaas niin tää jää tähän. Muuten sä lähet meidän mukaan." Ei paljoa ylikersantin natsat pelottaneet Koistista, joka jatkoi mesoomista. Putkaanhan se meni. Seuraavan päivän krapulaa taisi pahentaa käsky mennä komppanianpäällikön puheille. 2) Päivää myöhemmin alokas Saukkonen särmä-ykkösestä tuli vekosilta suunnilleen yhtä hyvässä kunnossa kuin Koistinen. Jonossa se oli ihan diidaaduudaa. Huojui, pyöri ja häröili. Joku alikersantti huomasi tämän. "Alokas te, miksi häröilette jonossa? "Herra alikersantti, alokas Saukkonen, että jono pysyisi särmänä." "50 sanaa 'Miksi pyörin jonossa?'" "Herra alikersantti, en mielestäni pyörinyt." Et sillai. 3) Vähän ennen hiljaisuutta Saukkonen meni vessaan. Vartiopäällikkö oli paikalla. "Tuut vähä äkkiä pois sieltä tai sä jäät tunniks sinne vessaan." Saukkonen hoiperteli käytävällä siihen malliin, että vartiopäällikön oli pakko tehdä jotain. "Pystyttekö olemaan täällä rähisemättä?" "Kyllä, herra... sotilaspoliisi." "HERRA SOTILASPOLIISI?! Opetellaan ne arvomerkit!" Seurasi pitkä hiljaisuus, jonka rikkoi lopulta Saukkosen mölinä: "Ööh... Kyllä, herra... kenraali." Olikohan päivystäjällä yhtä hauskaa kuin meillä? NAAMAT NÄKKÄRILLE!

Mutta muuten menee lujaa. Upseerikokelas Laiho osoittautui ihan reiluksi tyypiksi. Ei pure ollenkaan tai hauku paljoa. Ehkä Laiho ei ole koira ensinkään. Alexi Laiholla on muuten C:n paperit.

Sunnuntaina lähdetään viettämään eräelämää kauas länteen. Siellä tetsataan ja täällä ammuskellaan (paikkoja ei saa mainita). Alokas minä vemppaa maanantaihin ja menee tiistaina uudestaan vastaanotolle. Et hyvin menee. Vemppana olemisessa on puolensakin. Sulkeisissa saa laittaa karvahatun vemppaläpät alas ja katsoa kentän laidalta kuinka kp:t kaatuili ja kääntyili väärin poistumisharjoituksissa. EI MITÄÄN HAUSKAA!

Tässä vaiheessa moni meidän joukkueesta on saanut vänkän lisänimen, joka seuraa niitä koko inttiajan. Esimerkiksi meidän tuvan Saarinen on ristitty Saatanaksi. Syy: Alkutavu ja se, että Saarinen ei kuulu kirkkoon. Ei sillä sinänsä mitään väliä ole, mutta Saatana on riittävän vaikuttava sana. Tupalistassa Saarisen nimen kohdalla on pistetty nuppineulalla väärinpäin oleva risti. Vuorinen on tästä lähtien Rukkinen, koska se on tuvan särmin alokas ja siten vaarassa joutua AUKiin ja jopa RUKiin. Hobitti- Tanskanen johtuu siitä, että tyypillä on LOTR-pelikortit ja pituutta alle 170cm. Jäämies Kallio tulee kaverin yleisestä mielentilasta. Naapurituvasta löytyy mm. Rotta-Mäkinen, Usher-Saaristo, Nilkki Nilakari ja Plin-Plin Lindblad. IMETÄÄN SITÄ HYMYÄ!

Tupalistaa on pahoinpidelty muutoinkin kuin vain em. tavalla. Jokisen nimikirjaimet on SP = SPolle. Minun on LT = LTN. Holma JM = Jägermeister. Saukkonen TJ 350. Keltomäki olisi varmaan mielellään revennyt nähdessään nuo, mutta ei se voinut kun Laiho oli paikalla. K juoksi sitten äkkiä AU-tupaan ja kertoi vissiin kaikille meidän paperista. Papereista tuli mieleen, että Saarinen sai kirjoitettavaksi 200 sanan esseen aiheesta 'Miksi minulla oli ladattu ase telineessä?' No, Saatana kirjoitti 500 sanaa, jonka alikersantti Nönnönnöö (en muista kuka se oli) luki AU-tuvassa ääneen. Meidän joukkue sai pari päivää sitten kirjoitettavaksi 200 sanaa 'Miksi istuin pöydällä.' Olisin laittanut sen tähän mutta en muista kaikkea ulkoa enkä ole saanut originaalia takaisin. Vissiin alikersantti Järvenpää on hävittänyt sen. Muistan yhden lauseen: "Tiedämme hyvin ettei pöydällä saa istua, rötvätä, tetsata, pomppia, huiskia miehistövyöllä tai heitellä lumipalloja, mutta..." Saarinenkin tyytyi nyt vain välttämättömään 206 sanaan. Minulle keräytyi 237. Ehkä alikit kattoo TJ:t esseiden mukaan.

No niin, sitten vain vammaisena leirille. Sen jälkeen ei P-kautta olekaan jäljellä kuin puolitoista viikkoa. Valapäiväkin on pari päivää leirin jälkeen. Siellä tapahtuukin alokas Rannan sotilasuran ainoa ylennys. Ainakin toivottavasti/luultavasti.

Palataan kuvioihin 24.2.

Sitaatti #6: "Kun kävin äsken Aukki-puolen vessassa niin siellä haisi ihan mieletön runkkaus! (Ei mitään hauskaa!) Voi vähän miettiä. Ei oo kovin kivaa jos nuo naisalikessut tulee raskaaks sieltä."
-alikersantti Mannerjoki (ei vahv.)

Sitaatti #7: "Herra vänrikki, alokas Holma, mikä on tämän (poistumisharjoituksen) sotilaallinen tarkoitus?"
-alokas Holma

Sitaatti #8: "Vähän ryhtiä siihen jäpittämiseen. Jokainen kasvaa munan pituuden verran nyt."
"Herra alikersantti, alokas Holma, ei veny niin paljoo."
-alikersantti Keltomäki ja alokas Holma

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.