IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Tässä vaiheessa olemme jo tutustumassa Suden Kulttiin. Pysähdyin kohtaan, jossa Gilmer on vankina majatalossa. Päätin pitää Johtajan anonyyminä (kuka nyt oikeasti kertoisi jollekin yleiskulkijalle nimensä tuollaisessa tilanteessa). Ikävä kyllä kaikki hahmot vaikuttaisivat olevan omituisia synkistelijöitä. Viimeisin hahmogallerian jäsen on sheriffi Mediar. Otin siis hänetkin mukaan ihan nimen kanssa.

Syy pysähtymiselle (jatkohaluja kyllä riittää) on jälleen yksi pähkinä purtavaksi. Kuka on tyyppi, joka SK:n rituaalissa murhataan. Aiemmin se on vain joku random jantteri, mutta ajattelin nyt Zurkia. Pidän asetelmasta, että Gilmerin ympäriltä kaikki kaatuvat, ja nyt kun sivuhahmoja on karsittu, jää Zurkin rooliksi olla Se Ensimmäinen Raato. Viikate kyllä heiluu rajusti Z:n jälkeen. Aikaisemminhan Zurkin katoamista ei oltu selitetty mitenkään, joten nyt tarjoutuisi tilaisuus. Toisaalta minua on kiehtonut ajatus Grafin tappamisesta ensimmäisenä, joten Zurkia ei välttämättä tarvitse tappaa tai tappamista ei tarvitse kuvata. Joka tapauksessa Zurkia ei Coltaren jälkeen nähdä enää missään.

Pian tapahtuu kirjan pääjuonesta eniten poikkeava tapahtuma, eli Mediarin vaimon murha. Murhamysteereitähän ei tarinassa sittemin ole, lukuun ottamatta edelleen ratkaisematonta Errap Barbaconin palvelijan murhaa. Ehkä Cold Casen tiimi ratkaisee senkin.

Crying for me was never worth a tear
I only wished to become something beautiful
through my music, through my silent devotion

'Oceansoul'
Century's Child

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.