IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Ei ole muuten koskaan mennyt näin myöhäiseksi tämä kirjoituspäiväkirjailu. Tenttejä, PT- nakki ja erinäiset kouluhommat painavat päälle kuin Valvontakomissio. Tentti on lauantaina (toivottavasti, sillä tenttikuoren täyttäminen meni ihan puihin), minkä jälkeen toivottavasti tapaamme taas ystävämme Gilmerin et al. Moskova lähestyy vääjäämättä, ja katkaisee Kirjoittamisen ainakin viikoksi. Eli mitä yritän nyt sanoa, Kirja ei ole viikon aikana edistynyt lainkaan ja jatkumisen olen kaavaillut ensi lauantaiksi. Ennen aprillipäivää madrolelaiset saavat taas uutta tekstiä. Tämä sopii aikataulun puitteisiin. Kirjasta, samoin kuin vuodestakin on nyt kulunut noin neljännes ja kesällä ei tule olemaan muuta kuin aikaa.

KVAT:in kirjoittajapiiri on antanut uutta sytykettä Kirjoittaa muutakin tekstiä. Ensimmäinen netissä virallisesti julkaistu tekstini on viikossa kirjoitettu Pieni kuolema, täynnä intertekstuaalisuutta oleva tunnelmakuvaus. Seuraavaksi realismia.

Formulakauden alku on sekin ollut aika päräyttävää. Ensin uskomaton hehkutus, sitten voitto ja nyt arvotaan auton alustan kanssa. Ei taida mennä yhtään kautta ilman politikointia. >=( Oletetaan, että Ferrarin (Räik JA Massa) suoritus hylätään: silloin Kovalainen nousisi pisteille ja Rosberg viidenneksi! Toisen epäonni... Tosin FIA:n aikaisemman toiminnan tuntien Ferrari jätetään rauhaan ja tiimi kaikessa hiljaisuudessa korjaa pohjan ennen seuraavaa kisaa.

Ilveksen putoaminen vituttaa, vaikka se odotettua olikin. Seuraavaksi jännätään, jatkavatko Helminen ja Lumme ja paineleeko Rask NHL:ään karkuun. Luultavasti Ilveksen tappio olisi muutenkin aiheuttanut henkisen laman, jolloin Kirjoittaminen olisi muutenkin kaatunut.

Mlink ehdotti madrolettamisen jatkamista vakiporukalla. Ei siis The Kampanjaa, vaan jtn ihan muuta. Ei välttis huono ehdotus. Pitää vain saada sellainen harvinainen tilanne, että kaikki ovat yhtaikaa paikkakunnalla. Ehkä pääsiäisenä?

Hungry violence seeker
feeding off the weaker
breeding on insanity

'Battery'
Master of Puppets

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.