IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Valoa tunnelin päässä. Ensin kaatui Vista, sitten virus söi XP:n, ja nyt on taas palattu vanhaan Vistaan. Jonkin aikaa tilapäiskäytössä ollut kaamea Open Office on korvattu kunnon melkein-laillisella M-Softin Officella, joten kirjaprojekti etenee taas. Kahdeksannesta luvusta Matoja ja koboldeja on tulossa hyvin pitkä, luultavasti eniten pidennystä versio 3.6:n luvuista. Muista ATK- upgradeista mainittakoon uusi ulkoinen kovo (siis kotelo + 250 G:n kovo). Ratkaisuun johtivat kokemukset Lacien kanssa sekä taloudellinen tilanne.

Viikonloppuna alkava opintomatka Moskovaan aiheuttaa viikon mittaisen katkon työssä, jonka etenemistä hidastaa kuun vaihteessa alkava tenttirupeama. Yyh. Se tarkoitaa, että sunnuntaihin mennessä on kirjoitettava hyvin paljon. Aloitankin ihan kohta. Pitää selittää, mistä kaaosmadot ovat tulleet. Grafin ilmaantumista paikalle pitää miettiä vielä, mutta luotan siihen, että Graf kirjoittaa itse itsensä mukaan. Oletettavasti jossain vaiheessa tulee ihmeellinen älynväläys kuin itsestään.

Saa nähdä, tuleeko Mockba vaikuttamaan mitenkään Kirjan sävyyn. Tsehov, Gorki, Pasternak, Dostojevski ja Puskin eivät niitä positiivisimpia kynäniekkoja olleet. Tämä on viimeinen merkintäni ennen Moskovaa. Uutta materiaalia holviin viimeistään 23.4.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.