IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas

Kirjoituspäiväkirja osa XXX 22.5. 2007Keskiviikko 23.05.2007 02:02

Karmean viikonlopun 12.-13.5. muistot alkavat vähitellen haalistua. Joko ruudunpäivitys tökkii, sivulla on grafiikkavirhe tai sitten vasemmalla oleva marginaaliviiva on uusi pysyvä ratkaisu. Tein sunnuntaina periaatepäätöksen: mitään ei oteta ennen 30. päivää. Tähän ei ole mitään rationaalista syystä, joten se saattaa olla reaktio kriisiin joka syveni osittain lauantaina. Joo, se oli ruudunpäivitys. Harmi vain, että luomistyö rupeaa tökkimään.

Viime lauantaihin mennessä olin tehnyt jo neljä sivua valmiiksi luvusta # 9, jossa meinasin juuri tappaa Laurdonin ja Gilmerin. Nähtävästi tästä on tulossa samanlainen ikuisuusprosessi kuin kasikin. Kohta lähestyvät ratkaisevat hetket juonen etenemisen kannalta. Pitää luntata brainstormin muistiinpanoista, mitä me päätettiin Cathrandin, Welhimin, Rasian ja Kivien kohdalla. Tänään tulee varmaan tehtyä vähän töitä, ja huomenna vielä enemmän. Perjantaina kotiin ja kaksi viikkoa ankaraa tenttiin lukemista.

Maanantaina koin aika miehisiä. Aluekomentajan bunkkerissa (tai komentopaikalla) osa Sturm- ryhmästä katsoi itäsaksalaisen minisarjan aiheesta Suuri Isänmaallinen Sota, Kylmän ringin jakson, Lapinlahden lintujen parhaita paloja, Der Untergangista Bruno Ganzin revittelykohtaukset ja Talvisodan flaidikset. Yhtä hässäkkää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.