IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Yksi kirjan avainluvuista, #11 Arkkimaagin Rasian arvoitus. Siinä kaikki on hyvin paljon muuttunut edellisestä. Kuten todettua, Welhim on todellakin yksin siellä ja Cathrand on joku ihmeen kummistus. Päätin niin, ettei Welhimillä ole kirousta, ja hän on muuten vain Cathrandin talutusnuorassa. Tämä selviää vasta myöhemmin.
Laurdonin (ja Gaeredhelin) taustoista tulikin yllättävän synkkä. Veljesten tapaamiseen täytyy sitten panostaa aika kunnolla.
Loppuviikosta suoritettu Alfred Hitchcock- maraton sujui sekin ilman tappioita. Miten mahtaa Alf- vainaan visiot vaikuttaa nyt, kun edessä on pitkä suvantovaihe (johon toki sisältyy eräänkin kylän polttaminen) ennen kuin taas pamahtaa homma nousuun.
Päätin tehdä niin, että Welhim jää muista jälkeen ja jollain ilveellä selviytyy Coltareen asti. Jesrothkin säikyttelee taas. Jesroth on Margongarin kätyri ja tappelee jossain vaiheessa neoleja vastaan. Brainstormin tuloksia nämäkin.
Olen selittänyt Gaeredhelin invisibiliteetin Oksasen jämäpelin kautta. Tällä hetkellä Gaeredhel, Arbad ja se yksi ovat Oksas- saarella pätemässä ja sinne tulee Kaaos. Kaverukset pääsevät Lonrondiin Nistelroyn kyydillä vasta juuri ennen Kaaosta. Saumatonta, eikö?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.