IRC-Galleria

Notsip

Notsip

Dida Streicher Sfinksi Brabham Pimeyden Ruhtinas
Päästiinpäs vihdoin tekemään ihan viestimiehen hommiakin. Ja vituiksihan se meni taas. Kukapa olisi uskonut? Kelaperseily meni kirjaimellisesti puihin. Samoin antennin laitto, vaikka se taisikin olla tarkoitus. Että se menee puihin. Öö.

Onneksi päästiin *nyt soi: Sentenced - Vengeance is mine* säätämään sitä paljon puhuttua mastoakin. Melkoinen mötikkä. Aamulla oli jäässä sekä nakit että pää. Päivällä innostus sentään nousi suuremmaksi kuin ammattitaito. Kyllähän me se masto pystyyn saatiin ihan määräajassa, jos kohta meidän ryhmä oli kaikista hitain. Me oltiin aluksi ihan tyytyväisiä, mutta sitten luutnantti sanoi että tosipaikassa masto pitää saada kuntoon kahdeksalla tyypillä ja vajaassa kahdessa tunnissa. Joo just. Meitä oli nyt kymmenen plus alikki ja kouluttaja, ja meni kolme tuntia.

Läntisen maanpuolustusalueen komentaja kenraaliluutnantti Aspara kävi kylässä. Me ei sitä nähty.

*nyt soi - Pearl Jam - Smells Like Teen Spirit* Kiinteän maston tyypit on viettäneet oikein auringonottoviikon. Ne leikkii olevansa jollain kutun EA-kurssilla. Todellisuus: Ne rötvää punkeissa tai pitää kolmen tunnin taukoja Sotkussa. Et joo.

Iltavahvarit ovat tulleet ihan kummallisiksi. Kesto: Tuskin varttia. Huutamista: Yhtä paljon kuin jalkapallon nelosdivarin jumbofinaalissa. *Nyt soi: Juice Leskinen - Viidestoista yö* Asioiden julki tuominen: Asiallista. Joko varusmieskouluttajat ovat tulleet kuuroiksi ja sokeiksi tai me ollaan helvetin särmiä. En usko oikein kumpaakaan.

Jatkakaa.

PS. En päässyt TOSsaajaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.