IRC-Galleria

Toronto, päivä 12Keskiviikko 08.07.2009 11:06

Heräsimme kahdeltatoista. Lätkäisin telkkarin auki ja rupesin katselemaan lähetystä Michael Jacksonin muistotilaisuudesta, jossa Jackon perhe oli lähdössä Forest Lawnin hautausmaalta Staples Centerille muistotilaisuutta varten. Muistotilaisuuskin ehti edetä hyvän aikaa, ennen kuin siivooja tuli kolkuttelemaan ovelle ja jouduimme lähtemään kaupungille. Näpsin aika monta kuvaa telkkarin ruudusta muistoksi. :) Hulppeat hautajaiset, täytyy myöntää.

Tänään oli tehtävänä käväistä ainakin Ontario Science Centressä, mutta visiitti jäi tekemättä, koska löysimme yllättäen muuta tekemistä. Bussi jätti meidät aivan tiedekeskuksen viereen, mutta päätimme etsiä ruokapaikan. Lähdimme kävelemään tietä pitkin ja kohta löysimme Canadian Superstore -nimisen kaupan. Päätimme kokeilla paikkaa, vaikka minusta se näyttikin epäilyttävästi rautakaupalta tai puutarhakaupalta. Voi, kuinka väärässä olinkaan! Alakerta oli vähän hajanainen ja siellä olikin jopa puutarhanhoitotuotteita, mutta yläkerrassa avautui Citymarketin veroinen päivittäistavarakauppa. Ruokapaikkakin oli samassa yhteydessä, eräällä tiskillä myytiin pitsaslaisseja. Yhdet slaissit syötyämme päätimme tilata puoliksi 18 tuuman lätyn hintaan 10,99 dollaria + verot. Pitsasta jäi erittäin täysi olo, eikä loppupäivänä tarvinnut syödä enää ruokaa.

Kaupan puolella hinnat olivat aika kohdillaan, mutta ostokset jäivät pieniksi. Loppuviikosta tullessamme paikalliselle Heurekalle, voimme käydä tässä kaupassa uudestaan ja tehdä lisää ostoksia. :D

Toimme namuset ja juomat hostellille ja lähdimme etsimään huomista Niagara-reissua varten Toronton bussiterminaalia ja lunastamaan lippuja valmiiksi. Greyhound-bussilla mennään ja lähtö on 9.30 aamulla. Tämä aikainen herätys toivottavasti vaikuttaa positiivisesti loppureissun vuorokausirytmiin. Lippuja sai odotella luvattoman kauan, selityksenä oli asematyöläisten kiire. Nyt ovat tiketit plakkarissa ja jäämme odottelemaan huomista matkaa.

PS. Myytiinpä Canadian Superstoressa kämäsiä vaahtokarkkeja! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.