IRC-Galleria

JooLauantai 19.07.2008 18:37

Kesä tuli, ja kohta se on jo mennykki. Aina sitä odotetaan niin vitusti ja sitte ku se tulee ni kukaa ei oo missää. Kaikki vaan istuu koneella tai kattoo telkkaria. Helvetti sitä te ootte tehny koko vitun talven Miten tää erottuu siitä mitenkää? Mitä vittua te hajoilette että suomes on aina kylmä ja kurjaa ja halutaa johonki lämpimää ku ette kesälläkää suostu persettänne penkistä nostamaa. Sitäku yrittää ehdottaa jollekki että lähetää ulos ei joko vastata puhelimee tai sitte ei vaa suostuta lähtemää perkele. Jos kuitenki joku suostuu lähtemään ulos todennäkösesti se ehdottaa baaria. AAAARGH! Baaria, vitun baaria! Pölystä hikistä tunkkasta paaria jossa on ravattu koko talvi ja sitä edellinen talvi ja monta talvea siihenki asti. Mitä vittua siellä on niin erikoista että sinne halutaan lähtä? Paskaa musaa paskoilla saundeilla liian kovalla ettei kuitenkaa voi keskustella sen kaverin kanssa joka on sinne seuraks lähteny. Juomat on kalliimpia ku lähi s marketissa joten sekää se ei voi olla. Ainut mitä itte keksin on että siellä voi tutustua uusiin ihmisiin mutta seki on hankalaa ku kaikki on omissa porukoissa ja moni selittää ettei baarii mennä seuraa hakemaan tai suututaan jos menee häiritsemään. Vittu ihmiset jos haluutte olla rauhassa juomassa ostakaa keissi olutta jääkää himaanne menkää vessaa ja lukitkaa ovi ni voin taata että saatte juoda rauhassa mut jos tuutte baarii älkää vittu valittako jos saatte seuraa. Ja sitte te jotka meette kaveriporukassa iltaa viettämää ni voin sanoo et parempia tapojaki on iltaa viettää ku kalliissa melusessa baarissa. Missä on kotibileet tai pussikaljat auringon paisteessa? Helvetti mä olisin ainaki heti mukana. Tai sitte mökkireissut? Mihin ne jäi? Aina tulee jotain hirveetä häsläystä. Sitte taas vituttaa koko talvi.

Sitte on ihmisiä jotka lähtee matkoille. Miks just kesällä? Ja minkä vitun takia ylipäätä lähette minnekkää jos täällä on kaikki jota rakastatte. Vai eikö ne ihmiset merkkaa mitää kuhan pääsee ulkomaille. Miks se et joku ei oo suomessa on automaattisesti hyvä juttu? Mikä vittu siinä on et ruoho on aina vihreempää aidan toisellapuolella. Muutenki vituttaa ku matkustaminen saastuttaa niin vitusti että mikä helvetin oikeus teillä on tuhota luontoa vaan itsekkään halunne perusteella että saatte nähä jonku toisen mestan. Luulette että teillä on siihen oikeus? että teillä on oikeus toisten elämään? Kukaan ei omista luontoa ja silti tuhoatte sitä koska haluutte matkustaa vittu saatana. Sama asia jos joku orava maksais pähkinän toiselle oravalle ja sillä perusteella tulis kaivamaa teiltä silmät pois päästä koska on maksanu niille. Ei vittu ei luontoa voi myydä kukaa joka sitä ei omista eikä sitä omista kukaan.

342 päivää tuskaan jolloin sentää porukka repii sen perseensä ylös penkistä ja lähtee ulos. Kysyn vaan nyt ihisiltä että missä helvetissä te ootte ne 362 päivää tuskan ulkopuolella? ettekö vaa pukeudu niin että teiät tunnistettaisi vai seurusteletteko te kaikki ja nysväätte parinna kanssa koti iltoja vai onko teillä aina bileet mihin mua ei vaa oo kutsuttu vai missä vitussa te ootte ku ei teitä näy missään? Ette te kaikki voi asuu jossain perseessä vaan pakkohan täälläki jotain porukkaa olla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.